1η ημέρα του Διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας «KOS ΜΤΒ#1 – 2023»

0
6248

1η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

«KOS ΜΤΒ#1 – 2023»

 

 

Το Σάββατο 3 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του διασυλλογικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω, στην περιοχή της Παναγιάς Τσουκαλαριάς. Μία ιδιαίτερη ημέρα για τον χώρο της ποδηλασίας καθώς η 3η Ιουνίου έχει καθορισθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας.

Εορτάζοντας αυτήν την ημέρα, ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω διοργάνωσε μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω μία γιορτή αθλητισμού, με 72 αθλητές από 8 αθλητικά σωματεία της Δωδεκανήσου να συμμετέχουν σε αυτήν.

Σε αυτό το όμορφο κλίμα, έλαβε χώρα το αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας XCC (Cross Country – Short Track – Μικρή Πίστα) με τη συμμετοχή αθλητών των σωματείων Α.Σ.Ρ. Έλαφος (6 αθλητές), Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος (1 αθλητής), Α.Ο.Ρ. Ανταίος (1 αθλητής), Ποδηλατικός Όμιλος Κω (8 αθλητές), Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας (14 αθλητές), Κ.Α.Ο Φιλίνος (10 αθλητές), Π.Α.Σ. Ασκληπιός (2 αθλητές) και Α.Ο. Ακαδημία Κω (18 αθλητές), από τις κατηγορίες των «Εφήβων», «Παίδων», «Κορασίδων», «Παμπαίδων», «Παγκορασίδων», «Μίνι» και «Super Mini».

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής ημέρας παρουσιάζονται αναλυτικά ανά κατηγορία παρακάτω.

Τις απονομές των αγωνιζομένων τίμησε με την παρουσία του εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω, ο κύριος Χαράλαμπος Ναβροζίδης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για τη συνδιοργάνωση του αγώνα μας, τους γονείς των αθλητών μας για τα όμορφα εδέσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες και για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στη χάραξη μίας ασφαλούς διαδρομής, ιδιαίτερα δε τον κύριο Γεώργιο Χριστοδούλου που περισσότερο από έναν μήνα εργαζόταν στον συγκεκριμένο τομέα.

Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ Κω για την ετοιμότητά του και τη διάθεση ασθενοφόρου καθώς και τη δημοτική αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση και την αποκοπή του δρομολογίου που οδηγεί στην περιοχή του αγώνα, αναβαθμίζοντας το επίπεδο ασφάλειας για τους αθλητές.

Ευχαριστούμε την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, η οποία για ακόμα μια φορά πρόσφερε αναψυκτικά και νερά στον αγώνα μας.

Ευχαριστούμε τέλος τους χορηγούς μας, Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε. που παράλληλα παρείχε τεχνική υποστήριξη στον αγώνα, Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς και τις ναυτιλιακές εταιρείες Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές για την 2η ημέρα του αγώνα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ