Ο Κώος Αθλητής του Εύδαμου, Χούμπερτ Λίλα κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Στίβου

1
3967

Στους τελικούς των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου Ελλάδας-Κύπρου, που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη στις 5 Μαΐου 2023, συμμετείχε ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ευδάμου Κω ο Χούμπερτ Λίλα.

Περνώντας στον τελικό με την καλύτερη επίδοση στα 400m 49″40 κατέλαβε την 3η θέση σε Ελλάδα και Κύπρο με 49″50 , όντας ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής.

Μία μεγάλη επιτυχία για τους συντελεστές της νίκης. Πρωτίστως για τον ίδιο τον αθλητή , τον προπονητή του καθηγητή φυσικής αγωγής κύριο Δημήτρη Παπαθεοδώρου, για το σχολείο του 2ο ΓΕΛ ΚΩ » Οδυσσέας Ελύτης » , για τον σύλλογο του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ αλλά και το νησί του.

Αναμένουμε τη συνέχεια στα πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας Κ 20 και Κ18 και ευχόμαστε στον αθλητή να είναι υγιής και να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις του.

ΡΕΠΟΡΤΆΖ: Στέργιος Χατζηστέργου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο στον φιλο συμμαθητη και παιδικο φιλο Δημητρη για την αγαπη του στον κλασικο αθλητισμο και την μεταλαμπαδευση με σκληρη δουλεια των γνωσεων του.Δεν ειναι τυχαια η διοχρονικη αναδειξη ταλεντων και πρωταγωνιστων,πρωταθλητων σε ολα τα αγωνισματα του στιβου.Ταχυτητες,ριψεις,αλματα,αντοχης,σε ολα εχει καταφερει να αναδειξει παιδια.Πολυ αγαπη και μερακι για αυτο που κανει εχωντας στην κυριολεξια για δευτερο σπιτι για να μην πω πρωτο το γηπεδο.Σου ευχομαι την επομενη δεκαετια να καμαρωσεις αθλητες και πρωταγωνιστες και τα παιδια σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ