Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά η Αμερικανίδα σπρίντερ και χρυσή Ολυμπιονίκης Tori Bowie | Και 36χρονη διάσημη αθλήτρια του wrestling

0
5662

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της Αμερικανίδας σπρίντερ Τόρι Μπόουι (Tori Bowie) σε ηλικία μόλις 32 ετών.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε την πολύ θλιβερή είδηση ότι η Tori Bowie απεβίωσε», ανέφερε η Icon Management Inc. σε ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης. «Χάσαμε μια πελάτισσα, αγαπημένη φίλη, κόρη και αδελφή. Η Tori ήταν μια πρωταθλήτρια… ένας φάρος φωτός που έλαμπε τόσο έντονα! Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε η εταιρεία.

Η Μπόουι κέρδισε χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μέτρων, αφού πρώτα είχε πάρει το ασημένιο στα 100 μέτρα και το χάλκινο στα 200 μέτρα. Ένα χρόνο αργότερα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2017 στο Λονδίνο, ήταν νικήτρια στα 100μ. και στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ.

Οι συναθλήτριες και συναθλητές της μιλούν για ένα σπουδαίο κορίτσι αλλά με «κλειστό» χαρακτήρα. Η Τόρι γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1990 στις ΗΠΑ και ήταν από μικρή μεγάλο ταλέντο στα σπορ.

Στη ζωή της βίωσε αρκετά τον ρατσισμό αλλά εκείνη είχε έναν στόχο. Να φτάσει στην κορυφή. Όσοι την ήξεραν μικρή μιλούσαν για ένα κορίτσι που θύμιζε τον Φόρεστ Γκαμπ.

Η Τόρι έτρεχε συνεχώς. Της άρεσε να τρέχει και όταν έγινε χρυσή Ολυμπιονίκης και από τις πιο γρήγορες γυναίκες στον κόσμο είχε δηλώσει: «Ναι, είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο. Θεέ μου, περίμενα να το πω χρόνια τώρα! Θέλω απλώς να παραμείνω ταπεινός. Το να παραμένω ταπεινός είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Ήθελε πάντα να είναι ταπεινή και παραδέχονταν τις αντιπάλους της. Η μεγάλη της αντίπαλος η Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις έγραψε για εκείνη:

σε

«Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένεια της Τόρι. Ήταν μεγάλη αντίπαλος και πηγή φωτός. Η ενέργεια και το χαμόγελό σας θα είναι πάντα μαζί μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Τόρι».

Λάτρευε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αν και δεν τον πρόλαβε εν ζωή και μιλούσε συνεχώς με φράσεις του.

Η Τόρι ήταν 3η στα 100μ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου και 1η το 2017 στο Λονδίνο. Ήταν η πιο γρήγορη στον κόσμο το 2017 και το έλεγε με καμάρι.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στους μόνους που συμμετείχε, κέρδισε τρία μετάλλια. Το χρυσό ως μέλος της ομάδας 4Χ100μ. των ΗΠΑ, ενώ στους ίδιους Αγώνες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ., πίσω από την Τζαμαϊκανή Ιλέιν Τόμπσον, και το χάλκινο στα 200μ.

Η Ολυμπιονίκης είχε πολλούς φίλους και φίλες αλλά δεν άφηνε να μάθει ο κόσμος πράγματα για την προσωπική της ζωή. Είχε σχέση; Κανείς δεν έμαθε εκτός από το στενό της περιβάλλον.

TEAM USA Olympic Gold Medalist TORI BOWIE Found 'DEAD' in Florida! Track & Field TRAGEDY!

Η κοπέλα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο κολέγιο στο Μισισιπί και λάτρευε το μήκος δεν έφυγε μόνο ξαφνικά από τη ζωή αλλά και από τα social media.

Ξαφνικά το 2019 «εξαφανίστηκε» από τα social media ενώ ήταν πολύ ενεργή. Έχει περισσότερους από 43.000 ακόλουθους στο Instagram όπου συστήνεται ως αθλήτρια και μοντέλο της Adidas αλλά από το 2019 έχει σιγήσει.

The Untold Truth About Superstar Olympian Tori Bowie || Where is Torie Now ? || SPORTS CIRCLE 345

Το 2019 συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Κατάρ και ήταν 22η στα 100μ και 4η στο μήκος. Ήταν η αρχή του τέλος. Αποφάσισε για λόγους που δεν εξήγησε να μείνει στο σπίτι της στην Φλόριντα και να μην ταξιδεύει.

15659886
18321087
21716512

Το 2019 έκανε προπονήσεις στο σπουδαίο κέντρο Elite Athlete Training Center στην Chula Vista της Καλιφόρνια και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι χρωστούσε 6000 δολάρια για να συνεχίσει τις προπονήσεις. Η ίδια αρνήθηκε την κατηγορία αλλά υποχρεώθηκε να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει από εκεί.

Τελευταία φορά συμμετείχε σε αγώνα το 2022. Ήταν 4 Ιουνίου και τερμάτισε 5η σε έναν αγώνα 200 μέτρων στη Φλόριντα.

Πέθανε ξαφνικά από αδιευκρίνιστη αιτία 36χρονη διάσημη αθλήτρια του wrestling

Άλλος ένας ύποπτος θάνατος στην εποχή των εμβολίων μετά την πανδημία

Η 36χρονη κορυφαία Αυστραλή παλαίστρια Kristen «Miami» Mitchell πέθανε ξαφνικά. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου της αθλήτριας.

Άλλος ένας ανεξήγητος θάνατος στην εποχή των… εμβολίων.

Σε ανακοίνωσή του, το Wrestling Radio Australia ανέφερε: «Θα λείψει βαθύτατα σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της». «Η καλή της καρδιά και η ζωηρή θετική της στάση είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας».

Η δήλωση του Wrestling Radio Australia για την Mitchell. Η Αυστραλιανή Πάλη είναι λυπημένη από την απώλεια της Kristen Mitchell, γνωστή και ως Miami.

Η εντύπωση που άφησε στον χώρο της πάλης, τόσο από τη δουλειά της στο ρινγκ όσο και από το παρασκήνιο για το μέλλον του αθλήματος είναι ανυπολόγιστη και θα λείψει βαθιά σε όλους όσους είχαν ποτέ το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Η ευγενική της καρδιά και η ζωηρή θετική της συμπεριφορά είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αναπαύσου εν ειρήνη Kirsten και σε ευχαριστούμε που ήσουν εσύ.

Η Μίτσελ άνοιξε το δρόμο για τη γυναικεία πάλη της Νότιας Αυστραλίας και έχει μείνει στην ιστορία ως «αναντικατάστατη φίλη και μέντορας» της αυστραλιανής κοινότητας της πάλης.

Η σταρ του WWE Rhea Ripley μοιράστηκε επίσης ένα αφιέρωμα για την Mitchell, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις… αναπαύσου ειρηνικά».

Η Μίτσελ ήταν αγωνίστρια στο Riot City Wrestling της Αδελαΐδας πριν μετακομίσει στη Μελβούρνη, όπου εργάστηκε στο Melbourne City Wrestling, κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκε εναντίον μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της γυναικείας πάλης, όπως η Ripley (Demi Bennett), η KC Cassidy (Cassie Lee), η Shazza McKenzie και η Toni Storm.

Έχει χαρακτηριστεί ως μια «άγρια, τρομερή και ατρόμητη» αγωνίστρια, της οποίας η δουλειά μακριά από τη μεγάλη σκηνή ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στη διαμόρφωση του μέλλοντος της γυναικείας πάλης.

«Στα παρασκήνια, η συμβολή της Kristen ήταν αναντικατάστατη», ανέφερε η Melbourne City Wrestling σε ανακοίνωσή της.

Και συνέχισε «Ηγούμενη της Ακαδημίας MCW φορώντας πολλά καπέλα, προπονήτρια, μέντορας, ενθάρρυνε την επόμενη γενιά ταλέντων να μην τα παρατάει ποτέ και να ακολουθεί τα όνειρά της. Η επιχείρησή μας, ολόκληρη η κοινότητα της αυστραλιανής πάλης, έχασε έναν φίλο, έναν μέντορα, έναν αναντικατάστατο άνθρωπο με ένα μεταδοτικό χαμόγελο, που δεν τα παράτησε ποτέ. Είναι μια όμορφη μέρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου».

Τουρκία: Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής έδειξαν οι εξετάσεις του Κρις Σίνγκλετον

Ο νυν άσος της Εφές και πρώην του Παναθηναϊκού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος Πολύ σοβαρή…

Τζέιμι Φοξ: Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του

Τζέιμι Φοξ: Ο 55χρονος σταρ νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί

Ο Τζέιμι Φοξ βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει.

Η κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Κορίν Φοξ, εξέδωσε μια ανακοίνωση στο Instagram στις 13 Απριλίου, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας της βρίσκεται σε κατάσταση αποκατάστασης αφού αντιμετώπισε μια «ιατρική επιπλοκή» την προηγούμενη μέρα.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες», ανέφερε η Κορίν σε μια δήλωση που γράφτηκε για λογαριασμό της οικογένειας Φοξ.

«Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν προς την ανάρρωση. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας», ανέφερε η δήλωση. «Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο Τζέιμι, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Back In Action στο πλευρό της Κάμερον Ντίαζ, έχει λάβει πολλές ευχές από θαυμαστές, φίλους και οικογένεια από τότε που δημοσιοποιήθηκαν τα νέα για την επιπλοκή της υγείας του.

Τέξας: Ο γενικός εισαγγελέας διέταξε έρευνα κατά των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών για τα εμβόλια κατά της Covid-19!

Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, ανακοίνωσε την έναρξη εισαγγελικής έρευνας για το εάν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες παραπλάνησαν…

Διαβάστε περισσότερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ