ΑΟ Ακαδημία: Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου Ατομικής χρονομέτρησης και Δρόμου αντοχής

3
5396


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

 

Με πρωταθλητή Δωδεκανήσου στην κατηγορία των «Παίδων» στο αγώνισμα του δρόμου αντοχής, επέστρεψε η αποστολή της Ακαδημίας Κω από την Ρόδο.

Ο Δημητριάδης Δίας επάξια στέφθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου, μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, στον οποίο με κατάθεση ψυχής, τερμάτισε πρώτος, αντιμετωπίζοντας αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου.

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου έκρυβε πολλές εκπλήξεις για την Ακαδημία Κω, καθώς πέντε ημέρες πριν, η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου πρόσθεσε και την κατηγορία των «Παίδων» στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου που είχε σχεδιασθεί να διεξαχθεί για τις κατηγορίες των «Ανδρών», «Γυναικών», «Εφήβων» και «Νεανίδων», στα αθλήματα της ατομικής χρονομέτρησης (το Σάββατο) και του δρόμου αντοχής (την Κυριακή). Έτσι, ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία, αφού το πρωτάθλημα για τους «Παίδες» ήταν προγραμματισμένο για τις 21 Μαΐου, η Ακαδημία ταξίδεψε στη Ρόδο με δύο παίδες και έναν έφηβο για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το προπονητικό έργο που επιτελείται από την προπονήτρια της Ακαδημίας κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον βοηθό της κο Μανώλη Πεδιαδιτάκη και τον γυμναστή μας κο Γιούρση Πέτρο, σε συνδυασμό με το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν και οι τρεις αθλητές, είχε ως αποτέλεσμα μία πρώτη και δύο δεύτερες θέσεις στο τοπικό πρωτάθλημα.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, στην κατηγορία των «Παίδων», αγωνίσθηκαν συνολικά 11 αθλητές από τα αθλητικά σωματεία Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος (ένας), Α.Σ.Ρ. Έλαφος (ένας), Α.Ο.Ρ. Ανταίος (τρεις), Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας (τέσσερις) και Α.Ο. Ακαδημία Κω (δύο). Ο Δημητριάδης Δίας τερμάτισε 4ος και ο Αδαμαντίδης Ιωάννης τερμάτισε 7ος. Στην κατηγορία των «Εφήβων» αγωνίσθηκαν συνολικά 5 αθλητές από τα αθλητικά σωματεία Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος (ένας), Α.Σ.Ρ. Έλαφος (ένας), Ποδηλατικός Όμιλος Κω (δύο) και Α.Ο. Ακαδημία Κω (ένας). Στην κατηγορία αυτή, ο αθλητής της Ακαδημίας Σεμπάστιαν Ρομάν αναδείχθηκε δευτεραθλητής Δωδεκανήσου.

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, στο αγώνισμα του δρόμου αντοχής και στις δύο κατηγορίες αγωνίσθηκαν οι ίδιοι αθλητές που αγωνίσθηκαν και στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. Στους «Παίδες» ο Δημητριάδης Δίας με μία απίστευτη εμφάνιση, τερμάτισε 1ος , με τον Γιάννη Αδαμαντίδη να τερματίζει στην 9η θέση, δίνοντας επίσης τον καλύτερό του εαυτό και τις δύο ημέρες. Στους «Εφήβους», για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Σεμπάστιαν Ρομάν κατέκτησε τη δεύτερη θέση, επιστρέφοντας με δύο ασημένια μετάλλια στις αποσκευές του.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα και για τα δύο αγωνίσματα, παρουσιάζονται παρακάτω.

Η Ακαδημία Κω είναι υπερήφανη και για τα τρία αυτά τα παιδιά, όχι μόνο για την αγωνιστική τους απόδοση αλλά και για τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους, μία συμπεριφορά που περνά και στους μικρότερους αθλητές, οι οποίοι ακολουθούν το παράδειγμά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίσθηκαν στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Δωδεκανήσου Δημητριάδη Δία, τον δευτεραθλητή Δωδεκανήσου Σεμπάστιαν Ρομάν και τον Αδαμαντίδη Ιωάννη. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας που στηρίζουν τις προσπάθειες αυτών των παιδιών, τις εταιρείες Phython Tours και Python Experience, τον Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., την Erika’s horse riding farm, το Jacksons beach bar restaurant, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, τον όμιλο Koullias Hotel Group, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το cafe Delicious στο Πυλί, τον Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς και την εταιρεία Blue Star Ferries που στήριξε ακόμα μία φορά έμπρακτα την αποστολή της Ακαδημίας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά συγχαρητήρια . Ταμαρα και σε εσένα για την καλή δουλειά που έχεις κάνει. Και κυρίως για την παιδεία που υπάρχει στην ομάδα. Θεολόγος Τσιφτσίδης!!

  2. Συγχαρητήρια και πολλα μπράβο στο τεχνικό επιτελείο της Ομάδας για την σπουδαια δουλειά που επιτελουν καθημερινά.Μπράβο και στα παιδια για την εξαιρετική προσπαθεια πηγαινονταςσε αυτόν τον αγώνα ουσιαστικά οχι όπως θα θέλανε μιας και άλλαξε ο προγραμματισμος τελευταία στιγμή.Απέναντι σε σπουδαίους αθλητές, πανελληνιονικες, την αφρόκρεμα της Δωδεκανησιακης ποδηλασιας ο Δίας έκανε κατάθεση ταλέντου και ψυχής πετυχαίνοντας περήφανη νικη.Ο Σεμπάστιαν παντα σε υψηλές πτησεις πρωταγωνιστης και ο Γιάννης έδωσε τις μάχες του για ότι καλυτερο.Τα καλύτερα έρχονται Ακαδημία..

  3. Συγχαρητήρια στον Δία, τον Γιάννη, τον Σεμπάστιαν. Ταμάρα μου ήρθες και άλλαξε το κλίμα στην ποδηλασία της Κω. Και είσαι στην αρχή ακόμα. Υπομονή και θα δεις. Είσαι γεννημένη μαχήτρια, αθλήτρια παγκόσμιου επιπέδου και όπως βλέπουμε, προπονήτρια με ήθος, προπονητικές και παιδαγωγικές αρχές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Υγεία πάνω από όλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ