Ξεκινάει το «2o YOUTH FESTIVAL KOS 2023» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

0
5236


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΑΎΡΙΟ ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ «2o YOUTH FESTIVAL KOS 2023»

Η Κως έχει φορέσει τα γιορτινά της υποδεχόμενη εκατοντάδες νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα που ήρθαν στο νησί μας μαζί με τις ομάδες τους.

Μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, που θα χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Αύριο, Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, στις 09:00 το πρωί, σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα των αγώνων. Στο Δημοτικό Γήπεδο Ζηπαρίου, στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, στο Γήπεδο του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω και στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας.

Την τελική προπόνηση τους πραγματοποιήσαν στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, σήμερα Κυριακή 9 Απριλίου 2023, τα τμήματα υποδομών των ιστορικών συλλόγων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ και του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης του ποδοσφαιρικού τουρνουά Youth Festival Kos 2023.

Οι προπονητές των αποστολών των ιστορικών Συλλόγων, του Ολυμπιακού κύριος Βασίλης Σπέρτος, του Παναθηναϊκού κύριος Σπύρος Κατσιμάρης και ο αρχηγός αποστολής του ΠΑΟΚ κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, αναφέρθηκαν στην άριστη φιλοξενία των Κώων, τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου της Κω, τονίζοντας παράλληλα ότι η γενική φιλοσοφία, των ιστορικών συλλόγων και των υπευθύνων προπονητών τους, είναι να μεταλαμπαδεύονται οι σωστές αρχές του αθλήματος του ποδοσφαίρου και όλα τα παιδιά να εντρυφήσουν το αθλητικό ήθος και την αγωνιστική αγωγή που διέπουν την ένδοξη ιστορία των ποδοσφαιρικών Συλλόγων που αγωνίζονται.

Τις αποστολές των τριών ιστορικών Σωματείων υποδέχθηκαν στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής ,ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κω κύριος Χαράλαμπος Ναβριζίδης και το μέλος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κύριος Σεβαστιανός Παρβέρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ