Διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας «KOS NATURA – 2023»

0
2276

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS NATURA – 2023»

 

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου, διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας με την επωνυμία «KOS NATURA – 2023», στα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και Criterium αντίστοιχα, στην περιοχή της Λάμπης (Φάρος), για τις αγωνιστικές κατηγορίες των Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι και Super Μίνι.

Ο παραπάνω διήμερος αγώνας, ο οποίος είναι ο πρώτος αυτού του είδους για το νησί μας, περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) για το 2023, διεξάγεται με την έγκρισης της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία, να ευχαριστηθούν και τις δύο ημέρες του αγώνα, καθώς έχει καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια προς τον σκοπό αυτόν, προκειμένου όλοι οι αθλητές να απολαύσουν το αγωνιστικό διήμερο.

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και τον Πρόεδρό του κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, για την άμεση ανταπόκρισή του και τη στήριξη αυτής της διοργάνωσης καθώς και τους χορηγούς μας, Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, τον όμιλο Koullias Hotel Group, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το cafe Delicious στο Πυλί, τον Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς και τις ναυτιλιακές εταιρείες Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways, που στηρίζουν την Ακαδημία Κω σε κάθε αθλητική δραστηριότητά της.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ