Θλίψη στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο: Πέθανε από ανακοπή μόλις 45 ετών ο Δημήτρης Ρουμελιώτης

0
6327

Στη θλίψη βυθίστηκε το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και η κοινωνία της Νέας Περάμου από την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Ρουμελιώτη. Ήταν επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας και στο νυν ΔΣ της Ένωσης ήταν ταμίας της. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπής καρδιάς το μεσημέρι της Τρίτης, σε ηλικία 44 ετών, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και ένα παιδί.

Ήταν ένας δραστήριος επαγγελματίας και παράγοντας του ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε από διάφορα πόστα και η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο πλευρό του προέδρου της Ένωσης, στους αγώνες ποδοσφαίρου σάλας που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Όπως είναι φυσικό η ΕΠΣΚ βρίσκεται σε βαρύ πένθος και γι’ αυτό αποφασίστηκε να αναβληθούν οι 3 αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι για το απόγευμα της Τετάρτης 22/3 (Βύρωνας -ΑΟ Καβάλα, Πηγές – Χρυσοχώρι και Ορφέας Ελευθ. – ΜΑ Ορφανίου) καθώς επίσης και οι αγώνες των Μικτών ομάδων Κ16 και Κ14 που επίσης ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη.

kavalapost

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ