Θρήνος στο μπάσκετ – Πέθανε 42χρονος αθλητής μετά από αγώνα της Αεροπορίας

0
4828
Θρήνος στο μπάσκετ - Πέθανε 42χρονος αθλητής μετά από αγώνα της Αεροπορίας

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ για τον θάνατο του 42χρονου Τάσου Μπαλάφα, αθλητή του Πρωτέα Σχηματαρίου και της ομάδας της Αεροπορίας.

Ένας 42χρονος αθλητής του Πρωτέα Σχηματαρίου στο μπάσκετ και της ομάδας της Αεροπορίας άφησε την τελευταία του πνοή στο κλειστό γήπεδο του Σχηματαρίου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 42χρονος, που αγωνιζόταν με την Αεροπορία, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για να αλλάξει.

Εκεί τον βρήκε λιπόθυμο η σύζυγός του, που είναι και αυτή πρώην μπασκετμπολίστρια και σήμερα προπονήτρια.

Έγιναν μαλάξεις, ενώ ο γιατρός του αγώνα προσπάθησε να τον επαναφέρει με τον απινιδωτή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδήσεις σήμερα:

Share

Ο παίκτης του Ερμή εντελώς ξαφνικά, μετά από τη συμμετοχή του σε αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της Αεροπορίας, έφυγε από τη ζωή.

Είδηση σοκ στο μπάσκετ με τον χαμό του Τάσου Μπαλάφα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Τάσος Μπαλάφας αγωνίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κλειστό του Σχηματαρίου με την ομάδα της Αεροπορίας. Μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο για να αλλάξει όπου τον βρήκε λιπόθυμο η σύζυγός του.

Αμέσως του έγιναν μαλάξεις ενώ ο γιατρός του αγώνα με τον απινιδωτή προσπάθησε να τον επαναφέρει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένος από την είδηση είναι και ο προπονητής του Αιγάλεω, Ματθαίος Καραχάλιος που με ποστάρισμά του έδειξε τη θλίψη του για το χαμό του Τάσου Μπαλάφα.

Την είδηση έκανε γνωστό το σαιτ stereabasket.gr

basket.apexsports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ