ΑΕ Δικαίου, ΑΣ Ηρακλής 2000, ΑΣ Αίολος Κεφάλου: Τοποθέτηση θόλων στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Πυλίου, Καρδαμαίνης και Κεφάλου

2
5718

Δ.Σ. 21/03/2023 Θέμα τοποθέτηση θόλων στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Πυλίου, Καρδαμαίνης και Κεφάλου

Με αφορμή την αναβολή της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ., την Τρίτη 21/3/2023, όπου μεταξύ άλλων, θα συζητούνταν ως 2ο θέμα η τοποθέτηση «θόλων» στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Πυλίου, Καρδαμαίνης και Κεφάλου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για τη μη προσέλευση της μειοψηφίας, που κατέστησε αδύνατη τη συζήτηση – μεταξύ άλλων – του σημαντικού αυτού θέματος για την μπασκετική κοινότητα της Κω.

Η απουσία των παρατάξεων Κυρίτση, Ρούφα και Μακρή (που οδήγησε δυστυχώς στην ματαίωση της συνεδρίασης) μας λυπεί ιδιαίτερα, καθώς ήμασταν σίγουροι πως είναι συμπαραστάτες μας στην αγώνα για να «κλείσουν» – μετά από τόσα χρόνια άγονων προσπαθειών – με ειδικές κατασκευές, που θα επιτρέπουν στα μικρά παιδιά ν’ αθλούνται κάτω από συνθήκες που τους αξίζουν.
Σ’ αυτό το σημαντικό θέμα για τη νεολαία της Κω τους θέλαμε δίπλα μας, κάνοντας προτάσεις βελτίωσης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής.
Αυτό που ζητάμε, τόσο από την Πρόεδρο του Δ.Σ. όσο κι από τις παρατάξεις είναι να εισαχθεί και να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.
Πιστεύουμε στη θετική έκβαση του «κλεισίματος» των ανοικτών γηπέδων και ζητάμε τη συμφωνία όλων προς αυτή την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση,
Τα Δ.Σ.
ΑΕ Δικαίου
ΑΣ Ηρακλής 2000
ΑΣ Αίολος Κεφάλου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε όξω που σας επιασε ο πονος για τα παιδακια τωρα….τοσα χρονια ταξιδακι,για εσας και τους κολητους σας…με ακαταληλους .. και σας επιασε ο πονος. με σκορ που τα ξεφτιλιζουν σε καθε αγωνα και δημοσιευματα εμετικα….

  2. Δυστυχώς οι σύλλογοι έχουν γίνει υποχείρια στα χέρια του Δημάρχου και της παρέας του .Κρίμα γιατί είναι νέα παιδιά και θα βρεθούν προ εκπλήξεων!!Προσέχετε παραπάνω στις κινήσεις σας γιατί τώρα φτιάχνετε πρόσωπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ