Δόξα Καρδάμαινας – ΑΕ Λέρου 6-0 για το Πρωτάθλημα υποδομών Κ14

0
4029

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Κ14 ΔΌΞΑ ΚΑΡΔΆΜΑΙΝΑΣ 6 – ΑΕ ΛΈΡΟΥ 0

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η ομάδα Κ14 της ΔΟΞΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ επικράτησε με σκορ 6-0 επί της ομάδας της ΑΕ ΛΈΡΟΥ.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στην κατηγορία Κ16 ήταν συναρπαστικός, καθώς η εναλλαγή του σκορ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Η ομάδα της Καρδάμαινας προηγήθηκε με 1-0 ,στη συνέχεια είχαμε την ισοφάριση και την ομάδα της Λέρου να προηγείται με 1-2 και λίγο πριν το τέλος του αγώνα η Καρδάμαινα ισοφάρισε σε 2-2.

Οι δύο προπονητές, της ΔΟΞΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ο κύριος Ανδρέας Χατζηαντωνίου και της ΑΕ ΛΕΡΟΥ, ο κύριος Διαμαντής Τσάτσος κάνουν εξαιρετική δουλειά στις υποδομές των δύο ιστορικών συλλόγων της Κω και της Λέρου και οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στους ποδοσφαιριστές τους ,το ευ αγωνίζεσθαι και αυτό φάνηκε καθ όλη τη διάρκεια των δύο αγώνων.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ( σε πολύ φιλική διάθεση)αναφέρθηκαν στις σημερινές ποδοσφαιρικές συναντήσεις και τόνισαν τη σημασία τους, για το πόσο πολύ τους βοηθάνε να βελτιωθούν αγωνιστικά αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Ειδικά τα παιδιά από τη Λέρο που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται σε περισσότερα παιχνίδια
λόγω της μη ύπαρξης άλλης ομάδας στο νησί της Λέρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ