Με την παρουσία αρκετού κόσμου και βραβεύσεις η κοπή της πίτας του Σπάρτακου στο Πολύκεντρο Πυλίου (Pics)

0
4033


Με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου η κοπή της πίτας του αθλητικού συλλόγου «Σπάρτακος».
Ο Σάκης Μπαραχάνος καλωσόρισε τον κόσμο και τους επισήμους που έδωσαν το παρών όπως και πλήθος ακόμα κόσμου, γονέων και αθλητών και έκανε μια σύντομη αναφορά στα όσα έχει πετύχει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, στα όσα πρεσβεύει, στα όσα πέτυχε το 2022 και στα έχει στο καλεντάρι του για το 2023.
Στην συνέχεια ο σύλλογος προχώρησε σε κάποιες βραβεύσεις μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν παράλληλα με τις απονομές που έκαναν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης, ο πρώην υπουργός, Γιώργος Νικητιάδης και ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική λύση, Μανώλης Γιαννικουρής ενώ απονομές έκαναν επίσης η αντιδήμαρχος , Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος της Μαρίνας, Κώστας Χόνδρος, η αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασσιώτη, ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Ντίνα Σβύνου και ο εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας ενώ χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και η επικεφαλής της παράταξης «Όραμα και Δράση», Ιωάννα Ρούφα. Το παρών επίσης μεταξύ άλλων έδωσε και ο αντιδήμαρχος, Σταμάτης Πης αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος, Μηνάς Κιάρης.
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τους νεαρούς αθλητές να παίρνουν παράλληλα και τις ζώνες τους και τον κόσμο να έχει την ευκαιρία στην συνέχεια να συζητήσει για τις επιτυχίες και το μέλλον του συλλόγου.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ