Μεταφορά και τοποθέτηση ξύλινου οικίσκου στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

8
4212

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Μεταφέρθηκε από το στάδιο Φιλίνος, ξύλινος οικίσκος και τοποθετήθηκε στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ δίπλα στα αποδυτήρια των ποδοσφαιρικών συλλόγων προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο διαιτητών όταν θα διεξάγονται επίσημοι ή φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου.

Η άψογη συνεργασία μεταξύ του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ.Παναγιώτη Χατζηχριστοφή με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΟΚ ΚΩ, τον πρόεδρο του κύριο Γιώργο Θεοδώρου και τον Γενικό Γραμματέα κύριο Δημήτρη Πικιώνη ,συμφωνήθηκε η παραχώρηση του οικίσκου, ιδιοκτησίας του ιστορικού συλλόγου της Κω για την χρήση του ως γραφείο διαιτητών.

Σημαντική ήταν και η προσφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΑΕ που ανέλαβε να μεταφέρει τον οικίσκο από το στάδιο Φιλινος προς το παλιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Μάλιστα λόγω του ύψους του μεταφερόμενου φορτίου, δεν μπορούσε να περάσει το φορτηγό κάτω από την πύλη εισόδου και με τον επαγγελματισμό που διακρίνει τον χειριστή του κύριο Αντώνη Κοκαλάκη, ξεφορτώθηκε μέσω παρακείμενου σημείου με ιδιαίτερη δυσκολία για να το μεταφέρουμε εντός του αύλειου χώρου του γηπέδου και την τοποθέτηση του στο κατάλληλο σημείο.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΑΕ και ο διευθυντής της κύριος Μιχάλης Κοκαλάκης έκανε προσφορά προς τον ΔΟΠΑΒΣ Κω, την δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση ξύλινου οικίσκου .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ΚΩ , στην διοίκηση του για την ευελιξία στην λήψη της απόφασης αυτής.Λυνετε ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με την εσφαλμένη σε πολλά μέρη ανακαίνιση του γηπέδου.Πχ.:δεν υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων στις κερκίδες, δεν υπάρχει φως στις αποθήκες κάτω από την κερκίδα, μαζεύονται νερά και λιμνάζουν στην κερκίδα επί της Αρτεμησιας,οι τουαλέτες καθαρίστηκαν όταν εγκαινιάστηκε το γήπεδο και από τότε ποτέ ξανά,οι πάγκοι ρημαγμένο, σπασμένοι, δίχτυα με κολλητική ταινία δεμένα, και λιμνάζουν νερά λόγω μη συμπλήρωσης καουτσούκ στο γήπεδο.Αυτα είναι μερικά λάθη που πρέπει να διορθώσει η δημοτική αρχή.Κατα τα άλλα δεκάδες παιδιά αθλούνται αλλά μόνο ακαδημιών, όχι ελεύθερα οποίο θέλει……

    • Ειχε αγοραστει απο τη διοικηση της ομαδας-απο το καταστημα του κ .Ξανθοπουλου- Ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε…

    • Ο ξύλινος οικίσκος αγοράστηκε από τον κύριο Δημήτρη Πικιώνη και ο οποίος δαπάνησε 3000 ευρώ και το έκανε δωρεά στο ιστορικό σωματεία ΠΑΟΚ ΚΩ και ο ίδιος με την ευγένεια και την αθλητική παιδεία που έχει το δώρισε στον ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ.

      • Το παραχώρησε για χρήση των διαιτητών σε επίσημα και φιλικά ΄παιχνίδια δεν νομίζω να το δώρισε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ