Ξεκίνησε η συντήρηση του αγωνιστικού συνθετικού χλοοτάπητα στο Ιστορικό Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας

8
298

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 18 /11/2022 η συντήρηση του αγωνιστικού συνθετικού χλοοτάπητα στο Ιστορικό Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από την ανάδοχο εταιρεία που είναι υπεύθυνη και για το έργο ανακατασκευής στο Δημοτικό Γήπεδο Κεφάλου.

Σήμερα γίνεται η πρώτη φάση των εργασιών και η οποία περιλαμβάνει:

1. Ανασήκωση του φυλλώματος του χλοοτάπητα ( Χτένισμα).

2. Γέμισμα με 15 τόνους καουτσούκ.

3. Στρώσιμο με ειδική βούρτσα του αγωνιστικού χώρου.

Οι συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης γίνονται για την προστασία και τη διάρκεια ζωής του χλοοτάπητα καθώς επίσης και για την ασφάλεια των αθλητών.

Το Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας, θα δοθεί ξανά προς χρήση αύριο Σάββατο 19/11/2022 για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων ποδοσφαίρου και των προπονήσεων των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γήπεδο είναι ακατάλληλο για επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα δεν υπάρχουν αποδυτήρια διαιτητών η περίφραξη δεν υπάρχει ας σοβαρευτητε λίγο τα αναβαζεται κιόλας το γήπεδο κάνει καθαρά για αγώνες ακαδημίας και για προπόνηση

  2. Αποδυτήρια για να μπαίνουν οι διαιτητές υπάρχουν αρκετά…αλλά έχουν παραχωρηθεί σε σωματεία καλαθοσφαίρισης. Αντε τώρα να τους βγάλεις…
    Προσωρινά δίνονται τα Αποδυτήρια διαιτητών στο κλειστό Γυμναστήριο.

    Ο αγωνιστικός χώρος είναι περιφραγμένος.. πως έπαιζαν τόσα χρόνια οι ομάδες ΑΕ ΚΩΣ, ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και ΠΑΟΚ ΚΩ σε Εθνικές κατηγορίες και τοπικά πρωτάθληματα;;;;

    Εξωτερική περίφραξη υπάρχει απομένει ένα τμήμα της να κλείσει από την ανάδοχο εταιρεία και κολλάει στην ελληνική γραφειοκρατία και τις γνωστές καθιερωμένες ενστάσεις των εταιρειών.

    Και στο δια ταύτα…ο αγωνιστικός χώρος είναι ασφαλής συνθετικός τάπητας και όχι ένα ξερό κακοτράχαλο γήπεδο που γέμιζε με αίμα και κομμάτια δέρματος και σάρκας από γενιές και γενιές ποδοσφαιριστών._

  3. Όταν παραχώρηθη τα αποδυτήρια
    και το ένα κομμάτι έλα να μιλήσουμε τώρα είναι ακατάλληλο

  4. Καλα έχετε σπάσει πλα τα ρεκόρ Γκίνες.Κάνετε συντήρηση σε κάτι που ακόμα δεν κάνατε εγκαίνια;Σε ένα έργο που μας είχατε ζαλίσει για μήνες και οι δικοί σας σας θύμιαζαν και αισθάνονταν δικαιωμένοι.Θα μου πεις μετά ασχολήθηκαν με αλλά σπουδαία έργα σε αθλητικούς χώρους και ξεχάστηκε αυτό,Να τον χαίρεστε τον δήμαρχο.11 μήνες και θα απαλαγουμε από τη χειρότερη δημοτική αρχή που είχε ποτέ το νησί μας.

    • Αγαπητή κυρία miranta προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποια θα είναι η επιλογή σάς στις δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές δικαίωμα σάς και απολύτως σεβαστό αυτό είναι η δημοκρατία.
      Όσον αφορά με τα γήπεδα προφανώς δεν γνωρίζετε ότι ο συνθετικός αγωνιστικός χώρος χρήζει ανά διαστήματα να στρώνετε και να γεμίζει με καουτσούκ γιατί ως υλικό φεύγει με την χρήση του και είναι απαραίτητο να υπάρχει στην επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου προκειμένου το αγωνιστικό συνθετικό δάπεδο να είναι ασφαλές για τον ασκούμενο ποδοσφαιριστή και να διατηρηθεί για περισσότερα χρόνια και να μην μετατραπεί σε σκληρό δάπεδο με επακόλουθο την συντομότερη φθορά-καταστροφή του.
      Γιατί όποιος θα είναι δήμαρχος την δεδομένη χρονική συγκυρία θα αναγκαστεί να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό κονδύλι για να το συντηρήσει στην χειρότερη περίπτωση να το αλλάξει ξηλώνοντας το.

  5. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΤΑΠΗΤΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  6. Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΟΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΒΓΑΙΝΟΤΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΕΛΕΟΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ