Έτοιμη η ομάδα του Ανταγόρα για τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών Ανδρών – Νέων Ανδρών(U23)- Γυναικών- Νέων Γυναικών(U23)

0
2475
Έτοιμη η ομάδα του Ανταγόρα για τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών Ανδρών – Νέων Ανδρών(U23)- Γυναικών- Νέων Γυναικών(U23) που θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα από 11 έως 13 Νοεμβρίου.
Η δεκαμελής αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη από την Κω για την πόλη της Καβάλας.
Ο κορμός της ανδρικής ομάδας αποτελείται από επτά αθλητές της παιδικής ομάδας και τους Ρεμπέλη Φίλιππο και Πλατή Αναστάσιο ενώ η Αλεξανδροπούλου Κωνσταντίνα θα αγωνιστεί στις γυναίκες για τον σύλλογο μας. Η παιδική ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα νέων αδρών (U23) , διεκδικεί σε ομαδικό επίπεδο, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στους Νέους Άνδρες (U23) –τρίτο στην σειρά για το 2022 μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε παίδες και έφηβους- και ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες έξι θέσεις στην κατηγορία των ανδρών.
Αναλυτικά οι αθλητές:
1) ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 55 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ)
2) ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 61 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ)
3) ΛΟΥΣΚΑ ΛΕΝΤΙΑΝ 67 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ )
4) ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 73 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ)
5) ΡΕΜΠΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 81 kg ( ΑΝΔΡΩΝ)
6) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 96 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ)
7) ΜΠΡΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 96 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ)
😎 ΚΟΥΛΛΟΛΛΙ ΣΟΥΛΙ 102 kg (ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ)
9) ΠΛΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 109 kg (ΑΝΔΡΩΝ)
10) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΑ 64 kg (ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
Προπονητές Σπύρου Π. Χρήστος
Νικολακάκης Θεμιστοκλής
Ευχαριστούμε θερμά την @ARCHON Yachting & Yacht Management για την οικονομική βοήθεια στην κάλυψη μεγάλου μέρους του κόστους του ταξιδιού στην Καβάλα, όπως και την KCR, Inc – Karpouzis Commercial Refrigeration για την χορήγηση ρουχισμού στην ομάδα.
Για τον Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ
Ο Πρόεδρος
Μάριος Πλούμπης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ