ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Λίγο πριν το ‘Road to MTGP’ στην Κω η παρουσίαση στο Special | Μία βραδιά που η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο

0
12414


Ρεπ. Στέργος ΧατζηστέργοςΧαρίκλεια Χριστοφή

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη αυριανή μεγάλη διοργάνωση Muay Thai Grand Prix

Απόψε Κυριακή στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση πολεμικών τεχνών (Muay Thai Grand Prix ) στο κλειστό γυμναστήριο της Κω .
Δυνατές μονομαχίες του Muay Thai, kick boxing,boxing,mma παίρνουν μέρος σε μία βραδιά που η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο .

Από την οργανωτική επιτροπή μάς ενημέρωσαν ότι θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου .

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο της Κω για την στήριξη του event και των τοπικών μας αθλητών .

Για δεύτερη φορά στο νησί της Κω θα φιλοξενηθεί το Road to Muay Thai Grand Prix. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο event του καλοκαιριού το MTGP επιστρέφει στο νησί μας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Κω και θα προσφέρει για ακόμη μια φορά μοναδικές συγκινήσεις.

Στο Κλειστό γυμναστήριο της Κω πραγματοποιείται την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 5μμ το ‘Road to Muay Thai GP’.

Για δεύτερη φορά στο νησί η διοργάνωση, που έχει διεθνή χαρακτήρα, αναμένεται να κλέψει εντυπώσεις κυρίως με τις Ελληνο-Τουρκικές αναμετρήσεις που έχει στην main card.

Στο main event o Νίκος Παπανικολάου παίζει με τον Τούρκο Bayham, ο Βαγγέλης Τζώρζης στο co-main event αντιμετωπίζει τον Τούρκο Yoruk, ενώ ακόμα ο Χρήστος Κατσάνος βάζει γάντια με τον Τούρκο Eryilmaz, ενώ ο Μπάμπης Κόρκης μάχεται με τον Τούρκο Yorga.

Δείτε την  προετοιμασία, τις δηλώσεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγες ώρες πριν κατά την παρουσίαση που έγινε στο Special Arvanitakis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ