Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022» η ομάδα Unified της Κω (Video)

0
1120

Για την Αθήνα αναχώρησε σήμερα η ομάδα Unified της Κω ώστε να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022».
Πρόκειται για μια μικτή ομάδα του νησιού που αποτελείται από παιδιά του Σβουρένειο ΚΔΑΠμεα Κω και αθλητές του Εσπέρου. Μάλιστα οι αθλητές έχουν αναπτύξει ήδη μια ιδιαίτερη και όμορφη σχέση μεταξύ τους και είναι έτοιμα να απολαύσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία αφού θα βρεθούν στο Λουτράκι μαζί με άλλους 900 αθλητές.
900 Αθλητές με νοητική αναπηρία θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο Λουτράκι και θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν για 5 ημέρες, σε 7 επίσημα αθλήματα των Special Olympics Hellas (Κολύμβηση, Bocce, Ποδόσφαιρο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Ping-Pong, Μπάσκετ, Ποδηλασία και Στίβο). Μια μεγάλη αθλητική γιορτή με ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και ένταξης.
Στην κάμερα του KOS TV μίλησαν ο περιφερειακός προπονητής των Special Olympics και ο προπονητής του Εσπέρου, Δημήτρης Χατζηστέργος που είναι παράλληλα και οι συνοδοί των παιδιών.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ