Νέα τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά 22χρονη αθλήτρια! Κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης στην Κομοτηνή

5
2237

Θρήνος στην Κομοτηνή, όπου μια 22χρονη αθλήτρια έχασε τη ζωή της την ώρα που έκανε προπόνηση στο γήπεδο του στίβου της Πανεπιστημιούπολης.

Σύμφωνα με το thrakisports.gr, πρόκειται για φοιτήτρια της σχολής ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, στο τρίτο έτος, με καταγωγή από την Κρήτη. Δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον χώρο του σταδίου, από άτομα που βρίσκονταν στο παρακείμενο κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων καθηγητές αλλά και γιατροί που βρίσκονταν εκεί τυχαία.

Τα αίτια του θανάτου της κοπέλας θα αναζητηθούν κατά τη διενέργεια νεκροψίας, όπως αναφέρει το inkomotini.news.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Είμαστε τόσο χαζοί ή απλά μας φέρονται σαν να είμαστε χαζοί; – Για πόσο καιρό θα μας λένε ότι2+2=5 (βίντεο)

    Αντί για εμβόλιο, οι ΕΛΙΤ, έκαναν ένεση με φυσιολογικό ορό…

    Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό;;;

    Πόση εξαπάτηση έχουμε φάει;;;

    Αναρωτηθήκατε γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΙΤ, εγχώρια και διεθνή δεν ψόφησε από το… “ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ”, ενώ πεθαίνουν χιλιάδες νέοι άνθρωποι και παιδιά;;;

    Και κυρίως γιατί πεθαίνουν κατά εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες;;;

    Μα γιατί όλοι όσοι πέθαναν, είχαν κάνει το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟ!!!

    Αναρωτηθήκατε τι παγίδες κρύβει ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ, για την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;;;

    Αναρωτηθήκατε πόσο ΣΤΗΜΜΕΝΑ είναι Η ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ;;;

    Ποιοί θέλουν να ελέγξουν πλήρως τις ζωές μας;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ και θα πάρετε τις απαντήσεις
    https://attikanea.info/%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%AF-%CE%AE-%CE%B1/

    • Και πώς ξέρεις (αφού δεν το λένε) ότι όλοι οι νέοι που πέθαναν είχαν κάνει το εμβόλιο; Και αν είναι παρενέργεια των self tests ή του ίδιου του Covid ή κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε ακόμα; Δυστυχώς χρειαζόμαστε καλύτερη πληροφόρηση.

    • Γιατι καθεσε και γραφεις και μας τα εχεις κανει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ? Δεν βαρεθηκες το ιδιο τροπαρι συνεχεια? Καθεσε και διαβαζεις οτι π///ρια γραφει ο καθε ΛΙΑΚΟ και τις καταπινεις αμασητες. ΓΡΑΦΙΚΕ.

    • Αρχικά αν κάνεις φυσιολογικό όρο σε εμβόλιο θα ταξιδέψεις κατευθείαν . Να τα δεύτερον όπως σας συμφέρει και σας πάνε τα ΜΜΕ για να σας τραβήξουν τη προσοχή πηγαίνετε,μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πι γεροί , μετά οινέοι γενικά και τώρα οι νέοι αθλητές. Ε πάρε μια στατιστική επίσημη προ κορονοιου κι εμβολίων φυσικά να καταλάβεις ότι πάντα υπήρχαν τέτοιο θάνατοι κι οχι τώρα και πως μεγαλύτερο θάνατος απ το καρκίνο .
      Στατιστικά από δύο παρελθόντα έτη το 2016 και το 2017.
      Το 2016 πέθαναν στην Ελλάδα 695 παιδιά από 0 έως 18 ετών και το 2017 πέθαναν 613 παιδιά.
      Συνεπώς σε μια ας το πούμε συνηθισμένη χρονιά χωρίς πανδημίες και έκτακτα πεθαίνουν 10 με 13 παιδιά ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ εκ των οποίων σχεδόν τα μισά είναι κάτω του έτους.
      Στην Ελλάδα με περίπου 1,5 εκατομμύριο παιδιά συνεπώς περιμένουμε περίπου 15 αιφνίδιους θανάτους το χρόνο. Συνεπώς περιμένουμε 1 αιφνίδιο θάνατο «υγιούς» παιδιού κάθε 3 εβδομάδες.

  2. Ποσοι μπολιασατε τα παιδια σας με το ζορι? τωρα θα τρεμετε στην ιδεα ποτε θα ερθει το μοιραιο??? ξεσηκωθείτε κατα των ‘δολοφόνων» των παιδιών σας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ