Απίστευτο σκηνικό στο Roland Garros – Το είπαν! «Μητσοτάκη…»

0
152

Γνωστό σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακούστηκε από τα μικρόφωνα μετάδοσης του Roland Garros σε όλο τον κόσμο!

Μέχρι και στο Roland Garros, ένα από τα κορυφαία τουρνουά τένις με τεράστιο κύρος και δημοφιλία, έφτασε η γνωστή viral ατάκα στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το κορυφαίο Grand Slam του Παρισίου, με εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο και χιλιάδες θεατές στα γήπεδα, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες.

Κάπου, λοιπόν, ανάμεσα στο εκπληκτικό θέαμα που προσφέρουν οι τενίστες (ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς) κάποιοι Έλληνες θεατές κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση!

Αυτό διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα του τέταρτου γύρου ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Κάρεν Κατσάνοφ, κάποιοι Έλληνες θεατές που βρίσκονταν στο κεντρικό κορτ φώναξαν με όλη τους τη δύναμη το viral σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού: «Μητσοτάκη γ….»!

Μάλιστα, η στιγμή που το φώναξαν φρόντισαν να είναι όταν υπήρξε απόλυτη ησυχία και ο Κατσάνοφ ετοιμαζόταν να σερβίρει.

Αποτέλεσμα το απίστευτο ηχητικό να ακουστεί δυνατά και πεντακάθαρα τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και από τα μικρόφωνα της μετάδοσης ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο!

Ο Κατσάνοφ μάλιστα γύρισε απορημένος και ελαφρά ενοχλημένος (σ.σ. οι κανονισμοί στα γήπεδα τένις λένε πως πρέπει να επικρατεί ησυχία στα σερβίς από το κοινό) να κοιτάξει προς το μέρος τους ενώ και ο διαιτητής παρενέβη λέγοντας «Mercy» ώστε να σταματήσουν τα -όπως πίστεψε- ενθαρρυντικά συνθήματα προς τους παίκτες.

Ένας Έλληνας χρήστης του Twitter επισήμανε το γεγονός ενώ από κάτω άλλος χρήστης δημοσίευσε το στιγμιότυπο το οποίο αν μη τι άλλο αποτελεί μέχρι στιγμής ένα από τα πιο περίεργα Highlights του φετινού Γαλλικού Όπεν.

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο στο Roland Garros:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ