Ξεκινάει αύριο Σάββατο 30 Απριλίου στα γήπεδα του νησιού μας, το Kos Youth Festival 2022

6
1840

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκινάει το Kos Youth Festival 2022

Ξεκινάει το Σάββατο 30 Απριλίου το Kos Youth Festival 2022 , με την συμμετοχή 18 ομάδων από όλη την Ελλάδα και τριών μεγάλων ΠΑΕ της SuperLeague, τον Π.Α.Ο.Κ., τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Αστέρα Τρίπολης.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης ήδη έχουν αφιχθεί στο νησί μας οι πρώτες ομάδες, ενώ αναμένονται περισσότεροι από 500 αθλητές από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, προκειμένου να λάβουν μέρος στην διοργάνωση και εκτός των τριών γηπέδων που θα χρησιμοποιηθούν για την διοργάνωση (Παλαιό Στάδιο Ανταγόρας , Νέο Στάδιο, Γήπεδο Αθλοπαιδιών) η πόλη της Κω αναμένεται να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα και να αποκτήσει ζωντάνια.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο της Κω και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ένα όνειρο ετών, όλων των ανθρώπων του Κωακού ποδοσφαίρου γίνεται πραγματικότητα, καθώς στην Κω γίνεται μια σπουδαία αρχή για ένα ξεχωριστό τουρνουά Πανελλαδικής εμβέλειας με διοργανωτή το αθλητικό Σωματείο «Athletic Kos» και την Συλλογική προσπάθεια από τους διοργανωτές, Στέργο Μαρίνο, Σταμάτη Τογρού και Γιάννη Μανούσογλου.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων. 

Το πρόγραμμα του Kos Youth Festival 2022

 

To τριήμερο Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα θα διεξαχθεί το Kos Youth Festival 2022 με την συμμετοχή πολλών ομάδων όχι μόνο απ’ την Κω αλλά και απ’ τα Δωδεκάνησα ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και μεγάλες ομάδες της Ελλάδας όπως ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ανά κατηγορία. Κ-10 , Κ-12 και Κ-14.

Κ-10——————————————————————————————

Κ-12——————————————————————————————-

Κ-14——————————————————————————————

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ………….μεγάλη διοργάνωση. 500 παιδιά επί 20 , βγάλε συμπέρασμα… Και χορηγός ο Δήμος….. Και όλα αυτά σε ένα Σάββατο και Κυριακή….. Μαγκιά…..

    • Ρε φιλαράκο εσύ αν θες να δεις την ομάδα σου στην καφέτερια και να βελαζεις πίνοντας μπύρα δικό σου πρόβλημα!!Εγώ και είκοσι έδωσα και τριάντα θα έδινα και πενήντα για να δω το παιδί μου σε τουρνουά που αναβαθμίζει το ποδόσφαιρο των παιδιών και τους μαθαίνει νέα πράγματα!!άντε με τον κάθε καμμένο εδώ μέσα!!!

  2. Σιγά ρε λεφτά Βασίλη. Που δίνεις τα 50 ευρα αέρα. Τι έμαθε το παιδί σου από 3 παιχνίδια που έπαιξε με Καρδάμαινα, Αντιμαχεια, Πυλι, Παοκ Κω, Ανταγορα και άλλες ακαδημίες για 50 σκάρτα λεπτά; Επειδή είσαι αμπαλος εσύ και δεν έπαιξες μπάλα, θέλεις το παιδί σου να παίξει CHL. Το τουρνουά είναι μια έξυπνη μπιζνα από παλαιούς αθλητές που έφυγαν από το νησί και άνοιξε το εμπορικό μυαλό τους.Η συνέχεια έπεται με μελλοντική επαγγελματική δραστηριότητα τους παράλληλα με την ήδη υπαρχουσα επιχείρηση. Με λίγα λόγια, όλα θα τα πληρώνουν οι γονείς….. Αντε χωριάτη, ξύπνα…..

    • Όσο για τα λεφτά λεφτάς δεν είμαι ούτε και καρμοιρης βεβαια σαν εσένα. Κι αν θα θελα να παίξει ο γιος μου CL δεν το ξέρω ότι θα πρεπε να πάρουμε και την άδεια σου.Αληθεια βετεράνος;;; στην φραπέδια;;; η στο καλάμπαλικι;

    • Επειδή δεν πέρασε το σχόλιο μου, αν εγώ είμαι άμπαλος προφανώς εσύ είσαι παιχτης του ράγκμπι γιατί ότι είναι στρογγυλό το περνάς για χειροβομβίδα. Και μ αυτά που γράφεις σίγουρα είσαι βετεράνος… του Βιετνάμ ή στο ταβλι.Κι επειδή το ποδοαφαιρο έχει προχωρήσει πολύ άσε καλύτερα ν ασχοληθουν μ αυτό αυτοί που το κατέχουν.Αν βέβαια στο τουρνουά ερχόταν η ομάδα σου πιθανόν θα στρογγυλόκάθιζες κι εσύ στις κερκίδες. Απλά να χαμε να λέγαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ