ΒΙΝΤΕΟ Δυναμική η παρουσία της Αστυνομίας στο τουρνουά 5Χ5 | Π. Καϊσερλης: Η ΑΕ Κως σε νέα πορεία. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια του ΑΟ Πυλίου

0
760

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΔΥΝΑΜΙΚΉ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ 5×5

ΠΈΤΡΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ : Η ΑΕ ΚΩΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΊΑ . ΘΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ

Η Ελληνική Αστυνομία, έχει παγιωθεί στην ευρεία κοινωνική συνείδηση, ως ένας από τους βασικούς θεματοφύλακες αξιών και ιδανικών, απαλλαγμένη από κάθε είδους στερεότυπα προκαταλήψεων και διακρίσεων. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι κυρίαρχο μέρος της αποστολής της αποτελούν η προστασία και η ασφάλεια όλων ανεξαιρέτως των πολιτών, η προάσπιση των δικαιωμάτων τους, καθώς και η διασφάλιση της απρόσκοπτης διαβίωσης και της πλήρους συμμετοχής τους στην κοινωνικοοικονομική ζωή της χώρας.

Σήμερα η χώρα μας, η Ελλάδα, διαθέτει μια Αστυνομία σύγχρονη και αποτελεσματική. Μια Αστυνομία που βρίσκεται κοντά στον πολίτη.

Οι αστυνομικοί  του ΑΤ Κω ,συμμετέχουν με την ομάδα τους στο Καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 των αδελφών Πέτρου και Ανδρέα Καΐσερλη , με μια δυναμική και τεχνική ομάδα η οποία θα διεκδικήσει την είσοδο της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αστυνομίας δέχεται τα συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και το ήθος της , από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν 10ο  Καλοκαιρινό τουρνουά  5Χ5 .

Η μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ο Πέτρος Καΐσερλης , αναφέρεται στο νέο διοικητικό σχήμα της ΑΕ ΚΩΣ και δηλώνει την αισιοδοξία του, ότι ο ιστορικός σύλλογος θα βρεθεί σε μια νέα πορεία μέσα από την οποία, θα πάρει την θέση που της ανήκει στις καρδιές των Κώων φιλάθλων.

Επίσης, θεωρεί  ότι η μεγάλη επιτυχία του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ με την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα τύχει και της στήριξης από την  ΑΕ ΚΩΣ , προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Είναι κοινή η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Κω αλλά και στα Δωδεκάνησα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ