Θρήνος για τον Λουίς Ενρίκε: Έφυγε από τη ζωή η 9χρονη κόρη του

0
1196

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως η κόρη του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Την πιο δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε με συγκινητικό τρόπο ο Λουίς Ενρίκε, καθώς η 9χρονη κόρη του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Θα μας λείπεις, αλλά θα σε θυμόμαστε για κάθε μέρα της ζωής μας, έχοντας πάντα την ελπίδα ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά. Θα είσαι πάντοτε το αστέρι που θα καθοδηγεί την οικογένειά μας».

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωνε ο Λουίς Ενρίκε τα λόγια του στην ανακοίνωση της χειρότερης είδησης της ζωής του. Ο Ισπανός προπονητής έχασε την 9χρονη κορούλα του, Τσάνα, η οποία έπειτα από πεντάμηνη άνιση μάχη με μία μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα, έφυγε πολύ νωρίς από κοντά του.

Κανείς δεν γνώριζε ποιο ήταν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είχε αναλάβει την Εθνική Ισπανίας, αλλά εργαζόταν μέσω skype από το σπίτι, ενώ πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκε να παραιτηθεί, επειδή αδυνατούσε να ασχοληθεί όπως έπρεπε με τη δουλειά του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ενός λεπτού σιγή από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για την κορούλα του Λουίς Ενρίκε

real_enrike

Οι παίκτες των δυο ομάδων τίμησαν τη μνήμη της 9χρονης Χάνα πριν από τις προπονήσεις τους

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην προπόνηση για την αδικοχαμένη κορούλα του Λουίς Ενρίκε.

Η είδηση του θανάτου της 9χρονης κορούλας του Λουίς Ενρίκε έχει συνταράξει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εκτός από τα μηνύματα συμπαράστασης που έστειλαν στον πρώην προπονητή τους τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην προπόνηση της ομάδας…

Ανάλογη κίνηση έκαναν όμως πριν από την πρωινη προπόνηση της Παρασκευής και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, ο Λουίς Ενρίκε έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της Βασίλισσας, από το 1991 ως το 1996.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ