Συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου

3
13786

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΡΟ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΟΥ

   Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου χαμού του Μιχάλη Πέρου ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Παππάς, εξέφρασε  τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του18χρονου τερματοφύλακα του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου:

   «Η απώλεια του άτυχου νεαρού τερματοφύλακα, γεμίζει θλίψη τις καρδιές όλων μας και κάνει φτωχότερη τόσο την αθλητική οικογένεια της Δωδεκανήσου όσο και την κοινωνία του νησιού που θρηνεί τον χαμό του.

 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

                 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον άτυχο νέο».

 

Μετά την είδηση του χαμού του Μιχάλη Πέρου οι ομάδες με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του18χρονου τερματοφύλακα:

Η Oικογένεια του ΠΑΟΚ ΚΩ ενώνει τα συλλυπητήρια της, με την θλίψη όλης της αθλητικής οικογένειας του νησιού μας, για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή (τερματοφύλακα) του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Α.Ο Πυλίου: »Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Α.Ο Πυλίου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου».
Α.Ε Κως: »Ο πρόεδρος, η διοίκηση και όλα τα μέλη της Α.Ε Κω εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια 18χρονου Μιχάλη Πέρου που τόσο άδικα έφυγε απ’ την ζωή».
Καλυμνιακός: Η οικογένεια του Καλυμνιακού συλλυπάται τόσο την ομάδα του Νικαγόρα όσο και την οικογένεια του Μιχάλη Πέρου που τόσο νωρίς έφυγε απ’ την ζωή».
Δόξα Καρδάμαινας: »Η Δόξα Καρδάμαινας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Πέρου, είναι απ’τις στιγμές που σε αφήνουν άφωνο και βαθύτατα θλιμμένο. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια»..
Αντίμαχος: «Ο Α.Σ Αντίμαχος, οι αθλητές και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να εκφράσει την θλίψη της για τον χαμό του 18χρονου, Μιχάλη Πέρου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ε.Π.Σ.Δ. Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, τον άδικο χαμό του 18χρονου αθλητή του Νικαγόρα, Μιχάλη Πέρου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τη μεγάλη τους απώλεια καθώς και στην οικογένεια του «ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ».

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Η Διοίκηση, οι Ποδοσφαιριστές και το Προπονητικό επιτελείο του Διγενή Κοσκινού, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ