Ηλίας Καματερός: 6 εκατομμύρια ευρώ για έργα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων

2
260

Ηλίας Καματερός: 6 εκατομμύρια ευρώ για έργα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύονται τα νησιά της Δωδεκανήσου για έργα συντήρησης και επισκευών των αθλητικών εγκαταστάσεών τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (31/7/2018) από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ.Χαρίτση, δήλωσε πως η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά μέτρων (πρόγραμμα ενίσχυσης νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, καθιέρωση Μεταφορικού Ισοδύναμου, διατήρηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, πρόγραμμα ΦιλόΔημος κ.ά.) που έχει λάβει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την άμβλυνση των συνεπειών της νησιωτικότητας αλλά και της βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων των νησιών μας, καθώς και της ενίσχυσης των υποδομών τους.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτιάξε πρώτα το λιμάνι που μετά από ένα χρόνο κανεις το παπί και άσε τα αθλητικά .
    Άμα περιμένουμε από σένα ούτε το 2024 θα έχουν γίνει τα έργα
    Πήγαινε με τον κυριτση μπας και εκλεγείς γιατί σε βλέπω να αγναντεύεις τη θάλασσα απ το καράβι

  2. Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
    Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ