Νέο στάδιο: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στην Κω

6
9101


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ενόψει της μεγάλης συναυλίας του Νίκου Οικονομόπουλου αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού μέτρα αντίστροφα. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ο Νίκος Οικονομόπουλος θα μαγέψει με τη φωνή του το πολυπληθές κοινό της Κω αύριο το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας στις 21:30.

Όλη την εβδομάδα συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου της Κω σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, προέβησαν σε παρεμβάσεις προκειμένου να ετοιμαστεί το στάδιο να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες του.
Ο Δήμος της Κω παρέχει διαχρονικά σημαντική στήριξη στα πολιτιστικά δρώμενα ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου όπου και απαιτούνται ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Σημαντική θα είναι η παρουσία, η στήριξη και η υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας του τμήματος Τροχαίας Κω, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω, της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την ανεκτίμητη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας προς τους χιλιάδες πολίτες που θα βρεθούν το βράδυ στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου

Επικεφαλής της ομάδας τέθηκε η κυρία Διονυσία Γιαννούλη Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κω και η οποία σε άμεση συνεργασία με τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους Κω και τον διοργανωτή κύριο Γιώργο Λίτσιο συνεργάστηκαν αυτό το χρονικό διάστημα για την επιτυχή διεξαγωγή της αυριανής μεγάλης συναυλίας με πρωταγωνιστή τον μεγάλο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηχανήματα του δημου για την συναυλία λέμε.οτι δςν το είδαμε.
    το κατεριγκ και τα ποτα;;; πως μπηκαν μέσα με πια διαδικασια;

  2. …..Οχι ολα ετοιμα!!!! δεν ειχατε υπολογισει…το ΑΚΥΡΟ του οικονομοπουλου στον χατζηχριστοφη……χαχαχαχαα ρε φιλε τι ΑΚΥΡΟ σου παιξε …..απο δω μεχρι την κεφαλο καιπισω !!!!!! και στα πηρε…..(καλα μας τα πηρε γιατι μαλλον και δικα μασ λεφτα σκορπασ)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ