O Ολλανδός ειδήμονας που είχε προβλέψει τα δίδυμα 8αρια Τουρκίας προειδοποιεί για πολύ μεγάλο σεισμό ίσως και 9αρι από 11-13 Απριλίου και τον σχετίζει και με έκλειψη ηλίου σε ΗΠΑ

4
8953

O Ολλανδός ειδήμονας που είχε προβλέψει τα δίδυμα 8αρια Τουρκίας προειδοποιεί για πολύ μεγάλο σεισμό ίσως και 9αρι από 11-13 Απριλίου και τον σχετίζει και με έκλειψη ηλίου σε ΗΠΑ. Ήγγικεν η ώρα να γίνει η Αμερική… μερική όπως είπε ο Άγ. Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης;

Aπό ένα φοβερό γεωφυσικό φαινόμενο στην Αμερική όπως το είπε ο Άγιος Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης η Αμερική θα μείνει μερική.

O Ολλανδός ειδήμονας Frank Hoogerbeets που είχε προβλέψει τα δίδυμα 8αρια στο νότο Τουρκίας που σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους επανέρχεται με νέα προειδοποίηση για μεγάλο σεισμό που δύναται να εκδηλωθεί στο μεσοδιάστημα από 11 έως 13 Απριλίου. Σε ανάρτηση του σήμερα στο Χ:

”Να είστε σε επιπλέον εγρήγορση από περίπου 11 έως 13 Απριλίου.Αυτή είναι η κρίσιμη χρονική περίοδος.Εάν διαρκέσει περισσότερο έχουμε αυτό το όριο ως και 5 μέρες από τη στιγμή της κρίσιμης γεωμετρίας. Είναι πιθανοί 2 ή 3 σεισμοί 7 ρίχτερ. Είναι επίσης πιθανό να συμβεί μόνο ένας μεγαλύτερος σεισμός. Προσέξτε λοιπόν 11,12,13 Απριλίου. Και όλοι οι σεισμοί 9 ρίχτερ συνέβησαν μετά από σύγκλιση 3 πλανητικών συνδέσεων.Τώρα θα υπάρξουν 4 πλανητικές συνδέσεις κι αυτό είναι πολύ κρίσιμο. Από μόνη της μια έκλειψη δεν επηρεάζει. Το μονοπάτι της έκλειψης περνά πάνω από ΗΠΑ. Αλλά αν η έκλειψη συμβεί κοντά σε μια σύγκλιση πλανητικών συνδέσεων τότε γίνεται κρίσιμη. Κι αυτό έχουμε τις επόμενες μέρες.
Παραθέτω, αναφορά
SSGEOS
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕΙΣΜΟΥ

Μια σχεδόν σύγκλιση τεσσάρων πλανητικών συνδέσεων από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σεισμική δραστηριότητα από περίπου 11 έως 13 Απριλίου.”

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αμεσως να τον κραξετε.
      Δεν αναφερεται σε ετος.
      Εκλειψεις θα υπαρχουν παρα πολλες στο μελλον.
      Μπορει και 11 – 13 απριλιου το 2124

  1. Στατιστικά σε πόσες προβλέψεις έχει πέσει μέσα και σε πόσες δεν έχει; Αν κάθε μέρα λέω σεισμός αναγκαστικά θα τους έχω προβλέψει όλους.

  2. επανέρχομαι γιατί σεισμό δεν είδαμε. θα το θυμάται ο κόσμος όταν θα κάνει την επόμενη πρόβλεψη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ