27 χρόνια Ράδιο ΠΡΩΤΟ, με μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές!

1
8902

1η Δεκεμβρίου 1996 ο δικός μας Πάρης Λαδικός, το θρυλικό «Μανωλάκι» των ΗΠΑ – όπως τον είχε αποκαλέσει ο αδελφικός φίλος του αφού μαζί ξεκίνησαν, γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίδης παρουσιάζοντας το βιβλίο του για τα Ίμια στο Χάνι- έπειτα από μία μοναδική καριέρα ως πρώτο ραδιόφωνο της ομογένειας στην Αμερική, παίρνει την μεγάλη απόφαση του επαναπατρισμού, επιστρέφει στην Κω και ιδρύει το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

Μοναδικός και ανεπανάληπτος.

Καθιερώνει την προσευχή με τον Εθνικό ύμνο το πρωί στους 91.5 στα fm στην Κω, καλημερίζει τους πάντες με μία αμεσότητα που δεν υπάρχει… σχολιάζοντας με τον μοναδικό του τρόπο στην «εκπομπή που διαφέρει και ενδιαφέρει».

Ανεβάζει την αδρεναλίνη και το κέφι στα ύψη στην μεσημεριανή εκπομπή με λαϊκό και νησιώτικο χορευτικό πρόγραμμα των αφιερώσεων.

Ο ίδιος «πολυεργαλείο», παρουσιάζει, απαντά στα τηλέφωνα, κάνει τις αφιερώσεις και τραγουδάει ταυτόχρονα με τη στεντόρεια φωνή του πάνω στον Καζαντζίδη, τον Αγγελόπουλο, το Μητροπάνο. την Άννα Καραμπεσίνη και τους υπόλοιπους .

Πραγματικά, φαινόμενο (το στούντιο του ραδιοφώνου με τις αμέτρητες φωτογραφικές στιγμές με όλες τις προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο,  γεμίζει άπειρα λευκώματα).

Στα χνάρια του δυναμικού πατέρα, η Σάντυ μια ταλαντούχα συνάδελφος με σπουδές, ήθος, γνώσεις, εμπειρία στα μεγάλα ΜΜΕ, συναδελφικότητα, εργατικότητα, συνεχίζει επάξια στα ηνία του Ράδιο Πρώτο εξελίσσοντάς, εμπλουτίζοντας και εκσυγχρονίσοντας το διαρκώς.

Χρόνια πολλά Ράδιο Πρώτο, Χρόνια πολλά αγαπημένε φίλε Πάρη, Σάντυ και συνεργάτες!!! Ο «θρύλος» του ραδιοφώνου σας να μας χαρίζει για πολλά χρόνια ακόμα πρωτιές, αλλά και πολλές μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές!!!

(ο Πάρης σε νεαρή ηλικία, λίγο πριν φύγει για Αμερική)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ