1.250 ευρώ επίδομα για Εργαζομένους και Ανέργους του Τουρισμού

0
23414

 

 

Σε μια τολμηρή πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του τομέα του τουρισμού, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Anko θα συμμετέχει στο καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης που αναμένεται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Το δωρεάν πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τόσο τους απασχολούμενους όσο και τους ανέργους, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δυναμικές ανάγκες του τομέα του τουρισμού.

 

 

Κατακτώντας ευκαιρίες: Εκπαιδεύσου με το ΚΔΒΜ Anko

Κατάρτιση για Αριστεία: Οι συμμετέχοντες σε αυτό το μετασχηματιστικό πρόγραμμα θα έχουν 250 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης. Το ΚΔΒΜ Anko, ως πιστοποιημένος πάροχος εκπαίδευσης, θα διασφαλίσει όπως πάντα ότι κάθε εκπαιδευόμενος θα αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για να διαπρέψει στον τουριστικό τομέα.

 

Οικονομική Υποστήριξη για τη Μάθηση: Οι συμμετέχοντες θα είναι δικαιούχοι μιας εκπληκτικής οικονομικής ενίσχυσης έως και 1.250, υπολογισμένη με βάση τη διάρκεια του προγράμματος (€ 5/ώρα).

 

Ποικίλες Ειδικότητες: Το πρόγραμμα καλύπτει μια σειρά ειδικοτήτων ουσιώδους σημασίας για την επιτυχία του τομέα του τουρισμού, όπως:

(α) Υπηρεσίες υποδοχής και ψηφιακές δεξιότητες

(β) Επισιτισμός και υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

(γ) Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη

(δ) Υπηρεσίες οροφοκομίας και περιβαλλοντική διαχείριση

(ε) Εμψυχωτής Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής

(στ) Υπηρεσίες Λουτροθεραπείας/Θαλασσοθεραπείας – SPA

(ζ) Στέλεχος Τουριστικών Γραφείων

 

Επικοινωνήστε με το ΚΔΒΜ Anko: Για περαιτέρω πληροφορίες και για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anko ως ακολούθως:

 

Για την Κω, Πάτμο και την Κάλυμνο

Ελ. Βενιζέλου 79, Κως

Τηλ. 2242026900

e-mail: [email protected]

 

Για τη Ρόδο

Γ. Σεφέρη 78-80, Ρόδος

Τηλ. 2241401016 & 2241062488

e-mail: [email protected]

 

Ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης αφοσιωμένος στην εκπαιδευτική αριστεία, η Anko βλέπει αυτό το νέο πρόγραμμα ως καταλύτη για θετική αλλαγή στον τομέα του τουρισμού. Αυτή η πρωτοβουλία, όχι μόνο εξοπλίζει τα άτομα με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία, αλλά ενισχύει επίσης την ανθεκτικότητα και τη δυναμικότητα ολόκληρου του τομέα.

 

Ελάτε να συμμετάσχετε για ένα φωτεινότερο, πιο ενδυναμωμένο μέλλον στον κόσμο του τουρισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://anko.edu.gr/el/academy/subject/voucher-toyrismoy-ergazomenwn-anergwn/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ