Oxfords: Πώς συνδυάζονται πιο «μεταβατικά» παπούτσια;

0
2862

 

Τα oxfrord shoes φοριούνται σε κάθε εποχή και τις μέρες που ο καιρός είναι αναποφάσιστος. Ή, ακόμα καλύτερα, οι μέρες που εμείς δεν ξέρουμε τι καιρό θα αντιμετωπίσουμε όλη μέρα. Τα oxfords, τα πιο πασπαρτού γυναικεία παπούτσια, υπάρχουν για μας διευκολύνουν. Από το δικό μας στυλ και μόνο εξαρτάται πώς θα τα συνδυάσουμε. Δηλαδή, ξυπνάμε, διαλέγουμε το concept της ημέρας και φύγαμε (με τα oxfords μας)! Ας δούμε κάποια βασικά concept με τα οποία μάλλον παίζεις συχνότερα.

Concept 1: Chic στο γραφείο

Το αγαπημένο σου concept αν η καθημερινότητά σου μοιράζεται μεταξύ των δρόμων και του γραφείου σου. Εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές: Η πρώτη, είναι να υπάρχει ένα ανοιχτό dress code και να μπορείς να φορέσεις κάποια maxi φούστα, που θα τη συνδυάζεις εκτός από τα sneakers γυναικεία με τα oxfords shoes. Όταν ο καιρός χειμωνιάζει κιόλας λίγο, ένα πουλόβερ, μια αέρινη maxi φούστα και τα oxfords δημιουργούν ένα απόλυτα ταιριαστό σύνολο.

Η δεύτερη εκδοχή, είναι να υπάρχει ένα πιο επίσημο dress code, οπότε και πάλι θα εξυπηρετηθείς από την άνεση των oxfords. Ειδικά αν σε βοηθάει το ύψος σου, άσε μια μέρα τις γόβες σου και δοκίμασε τα όρια του ανδρόγυνου office look με τα oxfords.

Concept 2: Cute στο coffee date

Αν επέλεξες το νέο σου ραντεβού να είναι μεσημεριανό, πάνω στην ώρα για έναν καφέ, τότε μάλλον σου είναι πιο εύκολο να αναδείξεις την cute πλευρά του χαρακτήρα σου. Εδώ τα oxfords θα σου φανούν σωτήρια, αφού ούτε φαίνονται «πρόχειρα» όπως μπορεί να φανούν τα sneakers, ούτε δείχνουν try-hard. Είπαμε, είναι τα πιο ευκολοφόρετα γυναικεία παπούτσια και αυτό φαίνεται από όλες τις περιπτώσεις που μπορούν να μας «ξελασπώσουν».

Είτε με μία μίνι, skater φούστα, είτε με ένα φλοράλ μίνι φόρεμα, με μια ζώνη στη μέση που θα τονίζει τη σιλουέτα σου, τα oxfords θα είναι ο καμβάς σου και όχι ο μπελάς σου. Ειδικά αν προτιμήσεις και κάποιο τζιν jacket, δίνεις ένα coolness στην cute πλευρά σου. Και αυτό θέλεις.

Concept 3: Άνετη στη βόλτα

Έχεις βγει με τις φίλες για ψώνια κι έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά για πολλές «διαδρομές» στα δοκιμαστήρια; Γιατί να μην είσαι προετοιμασμένη κι εμφανισιακά; Τα αγαπημένα σου oxfords, μαζί με ένα oversized πουλόβερ ή με ένα χαλαρό τζιν παντελόνι συνδυάζονται τέλεια.

Ακόμα κι αν δεν ξέρεις με τι ψώνια θα προικιστείς στη βόλτα σου, μπορείς να τα φορέσεις με ένα τζιν ή δερμάτινο σορτσάκι, μαζί με ένα κολάν ή οπάκ καλσόν.

Μπορεί το σχήμα τους να σου φαίνεται ότι ταιριάζει μόνο σε ένα συγκεκριμένο στυλ, όμως, στην πραγματικότητα τα oxfords υπάρχουν για να σε βολέψουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ