Πόσο σέξυ θέλεις να είσαι στην παραλία;

0
236

Τα σέξυ μαγιό αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ ενός… καυτού καλοκαιριού και στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-string.gr είναι βέβαιο πως θα ανεβάσεις… θερμοκρασία! Οι πιο hot προτάσεις της νέας συλλογής μαγιό για το φετινό καλοκαίρι, φαίνονται, άλλωστε, … πολλά υποσχόμενες! Σέξι και άκρως προκλητικά μαγιό θα μαγνητίσουν τα ανδρικά βλέμματα σε κάθε σου πέρασμα. Αποκαλυπτικά μπικίνι και καυτά ολόσωμα σε σέξι γραμμές διατίθενται σε υπέροχα σχέδια, χρώματα και στυλ, για εμφανίσεις «φωτιά» και ατελείωτα παιχνίδια στην άμμο. Βρες αυτό που ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω σου!

 

Μαγιό μπικίνι για αξέχαστο καλοκαίρι!

Με μαγιό μπικίνι σε έντονα χρώματα και σχέδια, αυτό το καλοκαίρι, η αυτοπεποίθησή σου θα εκτοξευθεί στα ύψη! Τα διαχρονικά και πάντα σέξυ γυναικεία τριγωνάκια, ανυπομονούν να τα προβάρεις, με ενίσχυση ή χωρίς και στράπλες ή με αποσπώμενες τιράντες. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και το σεξαπίλ δεδομένο! Bikini λεοπάρ, tropical, φλοράλ, πουά ή κλασικά μονόχρωμα σε λευκό, μαύρο ή κόκκινο θα κλέψουν φέτος τις εντυπώσεις. Εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή του e-string.gr και επίλεξε το ιδανικό για σένα. Κι αν το στήθος σου είναι μεγάλο, μην ανησυχείς… Υπάρχει το κατάλληλο, που προσφέρει απόλυτη στήριξη και εντυπωσιακό μπούστο!

 

Γυναικεία string μαγιό… κι όποιος αντέξει!

Για σένα που απολαμβάνεις να προκαλείς… την προσοχή, τα γυναικεία string μαγιό που θα βρεις στο e-string.gr, θα σε κάνουν σίγουρα να πετύχεις τον στόχο σου! Brazil και string (στρινγκ), αποτελούν και φέτος hot τάση και πρέπει να πουν στο καλάθι σου. Ψηλόμεσα ή χαμηλοκάβαλα, σε σετ, πολύχρωμα, με prints ή μονόχρωμα, θα σου χαρίσουν υπέροχο μαύρισμα και παράλληλα θα στρέψουν όλη την προσοχή πάνω σου! Επισκέψου, λοιπόν, το e-string.gr και απόκτησε το μαγιό που σε κάνει να νιώθεις sexy, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ