Όταν η ζωή στην κουζίνα γίνεται… εύκολη!

0
1596

Παραδεχθείτε ότι ένας ανασταλτικός παράγοντας για την ενασχόληση με την μαγειρική είναι ο απαιτούμενος χρόνος… Όλοι μας θα θέλαμε, ιδανικά, να πατάμε ένα κουμπί και να γίνονται όλα μονομιάς. Πατάτες τηγανητές, ρύζι, αυγά… Τα καταστήματα StarkStores το έχουν καταλάβει αυτό κι γι’ αυτόν τον λόγο θέτουν στη διάθεσή μας τα σκεύη, που μας λύνουν τα χέρια, όπως φριτέζα αέρος, ρυζιέρα, βραστήρας αυγών κ.ά.

 

Φριτέζα αέρος για απόλαυση χωρίς ενοχές!

Λιγουρεύεστε πατάτες τηγανητές υγιεινές, με ελάχιστο λάδι και το κυριότερο, πλέον, με… οικονομία στο ρεύμα; Η φριτέζα αέρος (air fryer) σάς τις προσφέρει εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά, καθώς καταναλώνει 25 έως 40% λιγότερη ενέργεια από τον φούρνο. Με μια φριτέζα θερμού αέρα μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε χωρίς ενοχές, εκτός από πατάτες, κοτόπουλο, λαχανικά, γαρίδες ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σας!

Αναζητήστε, λοιπόν, την αεροφριτέζα σας στα StarkStores και επωφεληθείτε από τις ελκυστικές προσφορές!

 

Ρυζιέρα για γεύματα υγιεινά, στο λεπτό!

Εάν αγαπάτε το ρύζι και, γενικότερα, την υγιεινή διατροφή, η ρυζιέρα είναι ό,τι καλύτερο! Πολυχρηστική και εύκολη στη χρήση, διατηρεί πλήρως τη θρεπτικότητα και τη γεύση του ρυζιού, χωρίς εσείς να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Επίσης, εκεί μπορείτε να μαγειρέψετε στον ατμό κι άλλα γεύματα, με λαχανικά, κρέας, ψάρι, λουκάνικα, αυγά κ.ά.

 

Βραστήρας αυγών για να μην χάσετε… τα αυγά και τα πασχάλια!

Έχετε όρεξη για αυγά βραστά; Βάλτε εσείς τα αυγά κι ο βραστήρας αυγών θα κάνει τη δουλειά του! Εύκολος στη χρήση, αποτελεί μια έξυπνη και πρακτική συσκευή, που μπορεί να… φιλοξενήσει από ένα έως επτά αυγά και να σας τα προσφέρει όπως τα θέλετε. Μελάτα, μέτρια ή πολύ σφιχτά. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το starkstores.gr, βάλτε στο καλάθι σας τις πιο έξυπνες συσκευές και απολαύστε γεύματα υγιεινά, χωρίς κόπο!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ