Χοροεσπερίδα Λέσχης Φιλίας Κω με ζωντανή μουσική μεγάλο κέφι και χορό, Σαββατόβραδο του Αϊ Γιάννη

15
16094


Χαρίκλεια Χριστοφή

Χοροεσπερίδα Λέσχης Φιλίας Κω με ζωντανή μουσική μεγάλο κέφι και χορό, Σαββατόβραδο του Αϊ Γιάννη

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους της Λέσχης, χρόνια πολλά και καλή χρονιά και να χαίρονται τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε να στείλουμε τις ευχές μας στον αγαπημένο μας φίλο τον Γιάννη Χατζηβελουδο για την γιορτή του, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί. Αγαπημένη μας φίλη Καίτη να τον χαίρεσαι και όλα τα καλά του Θεού στην ζωή σας.

  2. ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

  3. ΤΑ ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΞΊΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΈ Ή ΑΓΑΠΗΤΉ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΌΝΟ ΜΑΜ,ΚΑΚΆ ΚΑΙ ΝΆΝΙ, ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ!!!ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΆ ΟΛΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΎΝ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΊ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΈΝΤΙΑ!!!

  4. Δήμαρχε σε παραδέχομαι.Την προηγούμενη φορά μπήκαν και δήμαρχος.σύμβουλοι στις φωτογραφίες αλλά τώρα τους την

  5. Κάθε εβδομάδα χορούς και πανηγύρια οι συνταξιούχοι .Μπράβο τους χαίρομαι.Καλα που είναι η μιζέρια και Φτωχια που λένε τα συνετερακια ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ;

    • Μωρη μιραντα,ψιτ,ανωνυμη μαϊμού,γράφεις μόνος σου τα σχολια και απαντάς και μόνος σου.

      Βρε πληρωμένο καρακαθι,εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξας.Οτι και να γραφεις μονος και να σπαντας μόνος στα λεγόμενα σου,βάλτο καλά στο αρωστημενο σου μυαλό,ότι δήμαρχος ξανά και ξανά θα ειναι ο νικηταρας.Γυφτουλα.

      • Τα ληγμενα ειναι η αιτια…..το κακο ειναι οτι εχεις δικαιωμα ψηφου….αντε πεσε για υπνο τωρα…χαχαχαχ

        • Ωχ έχεις προχωρήσει εσυ.Έχεις φύγει από ΣΥΡΙΖΑ και πας προς ΧΑ.Να μην ψηφίζουν όλοι αλλά να τους διαλέγουν ποιοι θα ψηφίσουν.Έτσι;Όλο και καλύτερο το κάνεις παπου.

  6. Εκλογες ερχονται δημοσιες σχεσεις ειναι ολα αυτα .Οι ανθρωποι του ΚΑΠΗ πανε και διασκεδαζουν .

  7. Ολη η κοινωνια της κω εχει ηρεμησει. Περασε η εποχη του κυνηγητου, της βρισιας, της εκδικησης. Δε θα ξεχασω που μπροστα στα παιδακια και σε οικογενειες ειπε σε πολιτη, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ

  8. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ