ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ χορό η μουσική εκδήλωση της Λέσχης Φιλίας στο Όνειρο στο Τιγκάκι

16
13446

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με πολύ χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση της Λέσχης Φιλίας, το απόγευμα της Κυριακής, στο κέντρο Όνειρο στο Τιγκάκι.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Λέσχης κ. Μαρία Πίτση στην ευχαριστήριο ομιλία της, θα ακολουθήσουν κι άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εκδρομές και μουσικές εκδηλώσεις τις οποίες τα μέλη της λέσχης ξέρουν να απολαμβάνουν διασκεδάζοντας με την ψυχή τους ως αιώνιοι έφηβοι.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Τ ΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΘΗΚΑΜΕ ?

  2. Πολύ ωραία πράγματι η τρίτη ηλικία δεν έχει να ζηλέψει από τους νέους στο να διασκεδάζει.Ομως θα ήταν ωραίο η φιλία να ήταν και για τα υπόλοιπα μέλη της λέσχης φιλίας της Κω βλέποντας ότι διασκέδαζαν μερικά μέλη από τη λέσχη μας δεν είναι ότι ζήλεψαν μερικοί αλλά δεν είναι πρέπων θα έπρεπε πιστεύω να ανακοινωθεί ότι οι φιλιά είναι για όλους!!!

  3. Το γλέντι το έκανε η Λέσχη Φιλίας Ζηπαριου και είχαν ειδοποιηθεί όλα τα μέλη. Όσα άτομα μπόρεσαν να πάνε πήγαν, οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους και κυρίως λόγω καιρού. Πάντως το γλέντι το έκανε αποκλειστικά η Λέσχη Ζηπαριου και να σταματησουν να ακούγονται διάφορα.

    • Η λέσχη της Κω δεν καλέστηκε ούτε προφορικός ούτε τηλεφωνικός εκτός από μεμονωμένα άτομα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!

  4. ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ.

    • Κυρία μου, έως και ένας άσχετος επί του θέματος θα καταλάβαινε ότι είστε η ίδια που στοχευμένα κατηγορεί κάτω από κάθε άρθρο με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ρήξης και διάδοση ψευδών ειδήσεων.
      Εύχομαι πάντα υγεία και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

  5. Δέν μου αρέση νά παίρνω θέση σε αυτά τα θέματα αλλά εδώ έχετε κάνη λάθος ,καί νομίζω μία συγνώμη δέν έβλαψε ποτέ κανένα, δέν είμε μέλος σε καμμία από τής δύο λέσχεις απλά μού αρέση νά ενημερώνομε και νά εκφράζω τήν γνώμη μου. Όσο αναφορά νά μήν εκφράζοντε σχόλια. Δημοκρατία έχομε καί ο καθένας έχη δικαίωμα νά εκφέρη τήν γνώμη του ,ευχαριστώ.

  6. Ώπα ώπα κάτσε να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους γιατί κυρά μου έχεις ξεφύγει! Πρώτον το γλέντι έγινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ την Λέσχη Ζηπαριου και ΜΟΝΟ. Τα υπόλοιπα άτομα που δεν ανήκαν στην Λέσχη μας αλλά ήρθαν οι άνθρωποι να διασκεδάσουν, και πολύ καλά έκαναν, πλήρωσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ το μενού με δικά τους έξοδα. Ήμουνα εκεί και ξέρω πολύ καλά τι έγινε. Δεύτερον ,δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα δουλεύουμε σαν Λέσχη, είμαστε μεταξύ μας ενωμένοι και τις αποφάσεις για όλα τις παίρνουμε από κοινού. Τρίτον εσύ που υπογράφεις σαν τριαντάφυλλο άμα έχεις καθαρό πρόσωπο να βάζεις ονοματεπώνυμο άλλη φορά αντί να κρύβεσαι και να προσπαθείς να δημιουργείς διχόνοιες στην Λέσχη. Τέτοια άτομα είναι τελείως ανεπιθύμητα για μας,ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΉΚΑΜΕ???

  7. Ένας άσχετος από τής λέσχες, οι λέσχες από ότι γνωρίζω έχουν δημηουργηθή από τόν δήμο εσείς δέν έχετε δικαίωμα επειδή σάς είναι κάποια άτομα ανεπιθύμητα ούτε νά τά διώξετε ούτε νά λέτε χαρακτηρισμούς ,δέν ξέρω σε ποιούς απευθύνεστε καί ούτε θέλω νά μάθω .Ξέρω ότι παντού οι λέσχες έναι γιά όλο τόν κόσμο απλά νά μάθετε νά δέχεστε τά σχόλια ευχαριστώ.

    • Καλά ξανακοιμησου εσύ κι όταν ξυπνήσεις τα λέμε…………🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  8. Απαράδεχτη η συμπεριφορά σας να καταλογίζετε κατηγορίες και ύβρις σε άτομα πού είνε ανώνυμα καί δέν ξέρετε ποιοί τά έγραψαν ,επειδή έχετε κόντρα μέ κάποια άτομα , νά πάρη θέση ο δήμος , καί επειδή είμε δικηγόρος προκαλώ τό άτομο πού θίξατε άν θέλη αναλαμβάνω τήν υπόθεση αφιλοκερδός εύκολο είνε νά με εντοπίση .

    • Δικηγόρος; Να βράσω πτυχίο με τόσα ορθογραφικά, μας βγήκαν τα μάτια. Σταμάτα επιτέλους να σχολιάζεις με 85 διαφορετικές προσωπικότητες. 🙂

  9. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΌΜΟΡΦΟ ΓΛΈΝΤΙ. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ,ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΙΤΣΗ.

  10. Είπα να μήν γράψω τίποτα αλλά δέν υποφέρεστε η μαύρη ορχιδέα και η πράσινη μην πώ έχετε κόντρα μέ τήν γυναίκα καί τά φορτώνετε όλα σέ αυτήν, άν είσε σωστός πιάστην νά τής τά πής καί νά λύσετε την διαφορά σας εκτός λέσχης τόχετε κάνη γκέτο 10 άνθρωποι ασφενδιανά θά σού τα πώ,όσο αναφορά γιά σένα πού πενεύης τώρα τήν πρόεδρο λίγα στολίδια τής είπες ? να πάρη θέση ο δήμος μία είναι ή λέσχη μαζί να΄γίνοντε οι χοροί.

  11. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΨΑΡΙΑ ΜΕΣΑ.ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΗ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ Τ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΗ ΧΟΝΤΡΙΝΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ