Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 22/9 – 28/9/2022

0
795

Πρόγραμμα προβολών 22/9 – 28/9/2022

Από την Πέμπτη 22/9 έως και την Τετάρτη 28/9 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ: ΠΡΩΤΟΣ ΦΟΝΟΣ

(ORPHAN FIRST KILL)

Υπόθεση: Το τρομακτικό έπος της Έστερ συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό πρίκουελ της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου, “Το Ορφανό”. Αφού ενορχηστρώνει μια λαμπρή απόδραση από μια ψυχιατρική εγκατάσταση της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή προκύπτει που την φέρνει απέναντι σε μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Διάρκεια:  99’              Είδος:  Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Φέρμαν, Τζούλια Στάιλς, Ρόσιφ Σάδερλαντ

Πέμπτη 22/9: 22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο 24/9: 20:30   XΕIMEΡΙΝΟΣ

Κυριακή 25/9: 20:30 XΕΜΕΡΙΝΟΣ

Δευτέρα 26/9 : 22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τρίτη 27/9: 22:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ(TRIANGLE OF SADNESS)

Υπόθεση: Ο δεύτερος Χρυσός Φοίνικας του Ruben Östlund (Τετράγωνο, Ανωτέρα Βία) είναι μία αχαλίνωτη σάτιρα για τους ρόλους και τις κοινωνικές τάξεις, που στέλνει το διεθνές cast της από τη χλιδή μίας πολυτελούς κρουαζιέρας στις δυσκολίες της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι -με τη Χιλιαδού της Εύβοιας να γίνεται το φόντο για το τρίτο μέρος αυτής της αξέχαστης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Διάρκεια:  147’              Είδος:  Μαύρη Κωμωδία/Comedy, Drama

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Εστλουντ

Ηθοποιοί: Χάρις Ντίκινσον, Τσάρλμπι Ντιν, Γούντι Χάρελσον

Παρασκευή 23/9 21:30  ΘΕΡΙΝΟΣ

Τρίτη 27/9: 19:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τετάρτη 28/9: 22:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ(TICKET TO PARADISE)

Υπόθεση:  Oι βραβευμένοι με Όσκαρ® Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Διάρκεια: 104’

Είδος: Ρομαντική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ

Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπίλι Λουρντ, Κέιτλιν Ντέβερ

Πέμπτη 22/9: 20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο 24/9: 21:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 25/9: 19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Δευτέρα 26/9 : 20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τετάρτη 28/9: 19:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ( Where the Crawdads Sing)

Υπόθεση: Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BEST-SELLER ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. H ταινία αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωσή της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας.

Διάρκεια:  125’

Είδος: Δράμα, Μυστηρίου

Σκηνοθεσία: Ολίβια Νιούμαν

Ηθοποιοί: Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, Τέιλορ Τζον Σμιθ, Χάρις Ντίκινσον, Μίχαελ Σ. Χάιατ, Στέρλινγκ Μεισερ Τζ, Ντέιβιντ Στράθερν

Κυριακή 25/9: 21:40 ΘΕΡΙΝΟΣ

ΜΙΝΙΟΝΣ 2: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥ

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Αυτό το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη σειρά animation στην ιστορία και το παγκόσμιο φαινόμενο του box-office, μας φέρνει την ανείπωτη ιστορία του πώς ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου, συνάντησε για πρώτη φορά τα εμβληματικά Μinions του. Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.

Διάρκεια: 85’      Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά

Με την φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη

Παρασκευή 23/9: 19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο 24/9: 18:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

H DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (DC LEAGUE OF SUPER-PETS)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

Διάρκεια: 106’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν

Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη

Σάββατο 24/9: 19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 25/9: 18:00 XΕIMEΡΙΝΟΣ

 

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ