Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 15/9 – 21/9/2022

0
820

Πρόγραμμα προβολών 15/9 – 21/9/2022

Από την Πέμπτη 15/9 έως και την Τετάρτη 21/9 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

(TICKET TO PARADISE)

Υπόθεση:  Oι βραβευμένοι με Όσκαρ® Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Διάρκεια: 104’

Είδος: Ρομαντική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ

Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπίλι Λουρντ, Κέιτλιν Ντέβερ

Πέμπτη 15/9: 20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Παρασκευή 16/9  21:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο 17/9 : 21:45  ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 18/9:   20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

Δευτέρα 19/9 : 22:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τρίτη 20/9: 19:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

Τετάρτη 21/9: 22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

BULLET TRAIN

Υπόθεση: Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του  Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Διάρκεια:  126’              Είδος:  Δράση

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Σάντρα Μπούλοκ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊριί Χένρι, Άντριου Κότζι

Πέμπτη 15/9: 22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 18/9: 22:15 ΘΕΡΙΝΟΣ

AFTER 4: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ (AFTER EVER HAPPY)

Υπόθεση:  Το τέταρτο μέρος του franchise «AFTER» βρίσκει την Τέσα και τον Χάρντιν σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Τέσα να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει τον εαυτό της; Όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Τέσα επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση. Αν θέλουν η αγάπη τους να επιβιώσει θα πρέπει πρώτα να δουλέψουν πάνω στον ίδιο τους τον εαυτό, ο καθένας ξεχωριστά. Τα μονοπάτια τους όμως θα τους φέρουν ξανά κοντά;

Διάρκεια:105’       Είδος: Ρομαντική

Σκηνοθεσία: Καστίλ Λάντον

Ηθοποιοί:  Ζοζεφίν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάινς-Τίφιν, Λουίζ Λόμπαρντ, Κιάνα Μαντέιρα, Ρομπ Εστές, Κάρτερ Τζένγκινς

Σάββατο  17/9: 20:15 XEIMEΡΙΝΟΣ

TOP GUN: MAVERICK

Υπόθεση:  Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων. Όταν αναλαμβάνει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή έρχεται αντιμέτωπος με ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος.

Διάρκεια:131’       Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοσίνσκι

Ηθοποιοί:  Τομ Κρουζ, Τζένιφερ Κόνελι,  Μάιλς Τέλερ, Τζον Χαμ

Τρίτη 20/9: 22:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

ELVIS

Υπόθεση: Η ιστορία του Elvis(Όστιν Μπάτλερ) μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς). Ειπωμένη από την οπτική του Πάρκερ, η ταινία βυθίζεται στη σύνθετη δυναμική ανάμεσα στους δύο μέσα σε20 χρόνια με φόντο μια Αμερική που χάνει την αθωότητα της. Κεντρική φιγούρα σε αυτή τη διαδρομή είναι η σύζυγος του Elvis, η Priscilla Presley (Ολίβια ΝτεΤζόνζι)

Διάρκεια:  159’              Είδος:  Βιογραφία

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν

Ηθοποιοί: Όστιν Μπάτλερ, Τομ Χανκς, ΟλίβιαΝτεΤζόνζι, Έλεν Τόμσον, ΡίτσαρντΡόξμπουργκ, Ντέιβιντ Γουένχαμ,Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ

Δευτέρα 19/9: 19:45 ΘΕΡΙΝΟΣ

Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ (ΤΗΕ LOST CITY )

Υπόθεση:  Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντάς». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της.

Διάρκεια: 92’    Σκηνοθεσία: Άνταμ Νι Είδος: Kωμωδία

Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Μπραντ Πιτ

Τετάρτη 21/9: 20:00 ΘΕΡΙΝΟΣ

H DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (DC LEAGUE OF SUPER-PETS)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

Διάρκεια: 106’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν

Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη

Παρασκευή 16/9:  19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Σάββατο 17/9: 19:30 ΘΕΡΙΝΟΣ

Κυριακή 18/9: 18:30 XΕIMEΡΙΝΟΣ

 

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ