To Καπηλειό Μεζεδοπωλειο: Εκτός από Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή και Κάθε Πέμπτη στις 21:00 Live | Μια νέα επιλογή στην καθημερινότητά μας

7
9715

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το αγαπημένο μεζεδοπωλείο «Το Καπηλειό» που βρίσκεται επί της οδού Πατριάρχου Γερμανού 6 (απέναντι από τον βρεφονηπιακό σταθμό της Αβέρωφ) πρωτοπορεί.

Με το Live που καθιερώνει κάθε Πέμπτη δίνει νέους τρόπους διασκέδασης και μια νέα επιλογή στην καθημερινότητά μας.

Η Κως πρέπει να αποκτήσει και πάλι την παλιά της ζωντάνια και σε αυτό πρέπει να κάνουμε ένα βήμα όλοι, τόσο οι καταστηματάρχες όσο και το κοινό.

Οι πρώτες Πέμπτες πάντως ήταν απόλυτα επιτυχημένες, όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Τάκης Πίτσης, εξηγώντας μας το γενικότερο σκεπτικό της κίνησης αυτής.

https://www.facebook.com/tokapiliokos

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οοοο πολύ ωραία περνάμε στο καπηλειό ξεσηκωσαμε το μαγαζί πάλι!!!!! Εδώ να βλέπουν τι είναι διασκέδαση να μαθαίνουν!!!! ❤️❤️❤️❤️ Ευχαριστούμε Τάκη!!!!

  2. Συγχαρητήρια στα παιδια για την κινηση αυτην εχουμε παει κι εμεις δυο πεμπτες και ηταν καταπληκτικα.. Πρωτόγνωρο για το νησι μας!

  3. Εδώ και τρία χρόνια μοναδικό στέκι
    Προσιτές τιμές ,φιλικό περιβάλλον και πολύ όμορφο προσωπικό.

  4. Απλά έχω παρατηρήσει πως μόλις μπεις σε αυτό το μεζεδοπωλείο δεν ξέρω αλλά σου βγάζει κάτι πολύ φιλικό, πολύ οικογενειακό και τα φαγητά μου θυμίζουν διάφορες αναμνήσεις. Με άλλα λόγια είναι πολύ οικία

  5. Γεια σου Τάκη με τα ωραία σου.😉
    Από τα ωραία στέκια της πόλης μας με ωραία μεζεδάκια.😉

  6. Μαγαζί με πολύ μεράκι και αγάπη .δυστυχώς δε μένουμε πλέον στο νησί αλλά όποτε ερχόμαστε τρία χρόνια τώρα κάθε μέρα εκεί τρώμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ