Το εστιατόριο ΝΟΣΤΟΣ ξανά κοντά μας με θέα τη θάλασσα. Ανοιχτά καθημερινά & Σαββατοκύριακο από το πρωί έως αργά το βράδυ (Pics)

12
4229

 

Το παραδοσιακό εστιατόριο, ταβέρνα Νόστος στο Μαστιχάρι της Κω σας προσφέρει ένα πλούσιο μενού με θαλασσινά και άλλα εδέσματα.

Το Προσωπικό μας και εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Στο εστιατόριό μας θα βρείτε καθαρό, ποιοτικό φαγητό και άψογη εξυπηρέτηση. Το φαγητό μας το παρασκευάζουμε με πολύ αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή.

Κάθε μέρα διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα πιο φρέσκα θαλασσινά με σκοπό να φτιάχνουμε ένα ταξίδι γεύσεων για εσάς.

Είμαστε ένα εστιατόριο που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει τη θέση του στην αγορά και έχει πια σταθερούς αγαπητούς πελάτες.

Ο χώρος μας είναι όμορφα διαμορφωμένος στην παραλία με παραδοσιακές νότες. Η αυλή μας είναι μέρος που μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φαγητό σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο σεφ μας ζωντανεύει κάθε πιάτο με την εμπειρία και την αγάπη του. Φτιάχνουμε νοστιμότατο φαγητό, ολόφρεσκα ψάρια, βελούδινες σως, ποικιλία ζυμαρικών, σαλάτες και ορεκτικά. Κάθε μας πιάτο όμορφα διακοσμημένο σας προσφέρει μια αισθητική και γευστική απόλαυση. Έχει διαμορφώσει μενού με μεγάλη ποικιλία που σίγουρα θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Το προσωπικό μας πρόσχαρο με ευγένεια πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, μπορεί να ευχαριστήσει και τον πιο δύσκολο πελάτη.

Οι τιμές μας είναι πολύ καλές, προσφέροντας μια λύση φαγητού για κάθε πελάτη, ζευγάρι, οικογένεια, παρέα ή ατομική.

Για να μας δείτε από κοντά επικοινωνήστε ή περάστε από το μαγαζί μας.

Εστιατόριο «Νόστος»

Γκίκας Αντώνης

Μαστιχάρι Κως

τηλ. 2242059026 κιν. 6945431974

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικό εστιατόριο,το σέρβις παρα πολυ καλο και φιλικό, Υπέροχες γεύσεις .Πολυ όμορφο περιβαλλον και καταπληκτική θέα!!

  2. Υπέροχο μέρος ,με καταπληκτικό,ιδιαίτερο κ πολύ νόστιμο φαγητό.Τόσο οι γεύσεις όσο και η θέα σε αποζημιώνουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η εξυπηρέτηση άψογη. Ολο το προσωπικό ευγενικό& φιλικό. Και φυσικά μια δοκιμή στα γλυκά θα σας πείσει για την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα του εστιατορίου !!!

  3. Το προσωπικό αρκετά ευγενικό, το φαγητό πολύ καλό και οι μερίδες μεγάλες! και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ