BACH3LOR – THE PARTY “Ένα party σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ελευθερίας σου.!!”

0
97

BACH3LOR – THE PARTY

 

“Ένα party σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ελευθερίας σου.!!”

 

On Decks & live on mic: Νίκος “Nivo” Βουρλιώτης

Featuring #1 RnB Dj in Greece: Dj Sparky T

 

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, το Kaseta Bar με χαρά υποδέχεται τον frontman του legendary hip hop συγκροτήματος Νίκο Nivo Βουρλιώτη, για μία βραδιά που υπόσχεται πως θα μείνει αξέχαστη στους τυχερούς παρευρισκόμενους.

Η ιστορία πίσω από το party:

Η πολυαναμενόμενη ταινία ‘The Bachelor 3’ έχει ήδη κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας πανελλαδικά τα 150.000 εισιτήρια μέσα στην πρώτη εβδομάδα!! Ο πρωταγωνιστής Τζίμης ή κατά κόσμος Νίκος “Nivo” Βουρλιώτης ετοιμάστηκε να παντρευτεί και φώναξε τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor party. Εφόσον αυτό έγινε στο κινηματογραφικό πανί, ο ίδιος αποφάσισε να το μεταφέρει και στο dancefloor, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα που γεννά αναμνήσεις «…σαν να είναι η τελευταία ημέρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σου».

 

Στα decks θα βρίσκεται ο Nivo μαζί με τον κορυφαίο Dj Sparky T (Goin’ Through official DJ), ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους. Οι διάσημοι οικοδεσπότες θα παρτάρουν για περισσότερες από 3 ώρες οn decks, με ελληνική και ξένη mainstream μουσική, με έμφαση σε RnB, Trap και σε γνωστά Pop τραγούδια. Επιπλέον ο Nivo θα ερμηνεύσει τις γνωστές του επιτυχίες ζωντανά στο μικρόφωνο, δημιουργώντας το απόλυτο PARTY! Ζήσε ελεύθερα.. ζήσε το δικό σου bachelor party! Το Kaseta Bar σας περιμένει..!

Τηλέφωνο κρατήσεων:

22420 22352

Event στο Facebook

https://www.facebook.com/events/2004728716282505

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ