Εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου 16-21 Σεπτεμβρίου | Αφίξεις εκπροσώπων του Τουρκικού κινηματογράφου (και γνωστών ηθοποιών) στην Κω

6
813

Εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου 16-21 Σεπτεμβρίου, με αφίξεις εκπροσώπων του Τουρκικού κινηματογράφου (και γνωστών ηθοποιών) στην Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρεμούρα ειναι αυτη με την Τουρκία ? Ώρα ειναι να μας πείτε οτι πρέπει να μας αφορα τι γίνεται σε μια ασιατική χώρα.

  2. Μετά μην απορειτε γιατι οι μουσουλμάνοι της Κω φωτογραφίζονται με τις αφίσες του ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ και γιορταζουν την νικη κατά των Ελλήνων στις 30 Αυγουστου.
    Συγχαρητηρια δημαρχε γι αυτό το φεστιβαλ!!!

  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΡΦΕΑ που ενισχύουν την μουσουλμανική κοινότητα της Κω κρατώντας τους ψηλά την Τουρκική σημαία στην πλατεία Ελευθερίας……
    Όσο για τον δήμαρχο της Κω αυτόν θα τον κρίνουν οι πολίτες.Το να φωτογραφίζεται εκείνος με αυτούς που ασπάζονται τον Κεμάλ εμένα με πληγώνει,το να μιλάς με τον δήμαρχο της Αλικαρνασσού,Μποντρουμ για τον δήμαρχο,και να βλέπεις την σημαία της πατρίδας σου ανάποδα,αυτό με εξοργίζει. Μπράβο δήμαρχε για το τουρκικό Φεστιβάλ κινηματογράφου,εσύ για τους ψήφους θα κάνεις και Φεστιβάλ Αφγανιστάν.

  4. Η Σμύρνη της Μικράς Ασίας και Η γενοκτονία των Ελλήνων κατοίκων της, στις 14 Σεπτεμβρίου 1922, από τους νεότουρκους του κεμάλ

    Η πυρπόληση και καταστροφή της Σμύρνης της Μικράς Ασίας και
    Η γενοκτονία των Ελλήνων κατοίκων της, στις 14 Σεπτεμβρίου 1922, από τους νεότουρκους του κεμάλ, με σκοπό την ίδρυση του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

    Η ταινία βασίστηκε σε αυθεντικές μαρτυρίες από το μυθιστόρημα «Το νούμερο 31328» του Ηλία Βενέζη και στην οποία απαγόρευσαν την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μια ταινία που όχι μόνο κατέγραψε τη βαρβαρότητα των Νεοτούρκων, αλλά ανέδειξε και την Ελλαδική νοοτροπία των Νεοελλήνων να συγκαλύπτουν για λόγους σκοπιμότητας τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ