Αποτελέσματα Πανελλαδικών (ΕΠΑΛ Κω): Συγχαρητήρια Ειρήνη, Συγχαρητήρια Μάριε

4
1671

Συγχαρητήρια Ειρήνη, Συγχαρητήρια Μάριε


Όταν μια μαθήτρια του σχολείου γράφει στις Πανελλαδικές 19,4 και 19,9 στα ειδικά μαθήματα του τομέα Δομικών, χωρίς καθόλου φροντιστηριακή βοήθεια, νιώθεις περήφανος.
Ξέρεις ότι κάποιος εξαιρετικός συνάδελφος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να φέρει σε αυτό το επίπεδο μια εξαιρετική μαθήτρια.
Συγχαρητήρια Ειρήνη, Συγχαρητήρια Μάριε
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενας καθηγητής κάνει μόνο ενα μάθημα. Οταν όμως γράφει καλά ενας μαθητής, γράφει καλά σε πολλά μαθήματα Αρα μπράβο σε όλους τους καθηγητές που είχαν μια τόσο καλή μαθήτρια.

  2. Μπράβο σε όλα τα παιδιά του Επαλ Κω. Και σε αυτά που γράψανε και σε αυτά που ήταν άτυχα. Οι καθηγητές του Επαλ κάνουν καλά την δουλειά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες είναι αλήθεια. Η κόρη μου πέρασε στο Τει Λογιστικής πριν 3 χρόνια και μου έλεγε πάντα για τους ακούραστους καθηγητές του Επαλ σε όλες τις ειδικότητες. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Αφορμή πήρα από την επιτυχία της μαθήτριας. Τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα.

  3. Συγχαρητήρια Μάριε για αυτή τη τεράστια επιτυχία!! Αυτά τα αποτελέσματα σε κάνουν περήφανο για το επάγγελμά σου. Μπράβο και πάλι μπράβο σε σένα και τη μαθήτρια σου που δουλέψατε για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ