Χανιά: Το μπάτσελορ πάρτι στα Σφακιά και οι δυσάρεστες εκπλήξεις – Οι συγγενείς της νύφης και ο οξύθυμος πεθερός [pics, vid]

0
2586

Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας, ταξιδεύοντας αυτή τη φορά στην Κρήτη και στα Σφακιά.

Ο Κωστής, ένας φίλος από τα παλιά, ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας, Αντώνης, Ρένος και Τζίμης, δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.

Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party, για τον γάμο (αν γίνει) της χρονιάς!

Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, ένας οξύθυμος πεθερός , μια κρητική βεντέτα και βέβαια ένα επικό bachelor απειλούν να τινάξουν τον επικείμενο γάμο στον αέρα! Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς είναι καλεσμένοι στον “γάμο” της χρονιάς.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς.

Πηγή: mikrofwno.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ