Μια παράσταση θεάτρου σκιών αφιερωμένη στην Κω και τον Ιπποκράτη, από την Ζωή Μαρίνου και τον Νικόλα Σπύρου!

1
7200
Μια παράσταση θεάτρου σκιών αφιερωμένη στην Κω και τον Ιπποκράτη, από την Ζωή Μαρίνου και τον Νικόλα Σπύρου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο εγγύς μέλλον!
Η γνωστή μοναδική γυναίκα καραγκιοζοπαίκτρια , βρέθηκε και πάλι στο νησί μας, καλεσμένη του Νικόλα Σπύρου, ο οποίος έχει μπόλικο μεράκι όσον αφορά το θέατρο σκιών, προκειμένου να «ανεβάσουν» την παράσταση που ο ίδιος έγραψε και αφορά την ιστορία του νησιού μας με αναφορές στο Ασκληπιείον, τα Θερμά, την Πηγή στο Πυλί κ.α. Κοντά τους στο ενδιαφέρον αυτό εγχείρημα ο νεαρός καραγκιοζοπαίκτης Πανορμίτης Κώστογλου καθώς και ο Σκεύος Ξυλουράς, ο οποίος το στήριξε τεχνικά.
Πέραν του θεάτρου σκιών, η ιστορία θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα και σε βιβλίο από τις εκδόσεις Χατζηλάκος.
Η Ζωή Μαρίνου μιλώντας στην κάμερα του Kos Tv, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα και τόνισε πως το συγκεκριμένο έργο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Κώους αλλά και σε όλους τους απανταχού Έλληνες. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της πλέον που εργάστηκαν για το όμορφο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα το νησί μας, το οποίο υπεραγαπά.
Ο Νικόλας Σπύρου, τόνισε πως όλο το εγχείρημα είναι ιδιωτική πρωτοβουλία με προσωπικό χρόνο και έξοδα, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον π. Ευτύχιο που τους διέθεσε την αίθουσα της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού για τη βιντεοσκόπηση, μιας και ακόμα δεν το έχουν παρακολουθήσει θεατές.
Ο μικρός της δημιουργικής παρέας Πανορμίτης Κώστογλου, δήλωσε ενθουσιασμένος που συμμετείχε στη συγκεκριμένη δράση και τόνισε πως η Ζωή Μαρίνου, δεν είναι μόνο δασκάλα του στο θέατρο σκιών, αλλά γενικότερα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ