Στρατιωτική Μουσική 80 ΑΔΤΕ: Εορταστικό πρόγραμμα στο κέντρο της Κω

6
8134

Χαρίκλεια Χριστοφή

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων η Χριστουγεννιάτικη Μουσική της 80 ΑΔΤΕ παρουσίασε απόψε Παρασκευή ένα μικρό εορταστικό πρόγραμμα με γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο, παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, προσαρμοσμένα για μικρό σύνολο πνευστών σε ενοργάνωση του Αλχία (ΜΣ) Κωνσταντίνου Νικολάου.

Παρών ήταν ο Επιτελάρχης της 80 ΑΔΤΕ, Συνταγματάρχης Γεώργιος Ζησέκας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Υπλγός (ΜΣ) Αθανασίου Αθανάσιος.

Κατά την παρουσίαση εκφράστηκαν ευχαριστίες και ευχές εκ μέρους του Διοικητή, των Αξ/κών, Υπαξ/κών, πολιτικού προσωπικού και οπλιτών της 80 ΑΔΤΕ για το νέο έτος.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στα στελέχη της 80 ΑΔΤΕ Που προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο και κυρίως ασφάλεια στο νησί και σε όλοι την Ελλάδα

  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗ ΜΟΥΓΓΗ ΚΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΝΙΣΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!! ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΔΕΕΣ! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΙΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ