Καθαρή νίκη Μακρόν: Θα υπερασπιστώ τη Γαλλία,θα υπερασπιστώ την Ευρώπη

16
893

Νωρίτερα η Μαρίν Λεπέν παραδέχθηκε την ήττα της

Με καταμετρημένο το 75% των ψήφων ο Μακρόν συγκεντρώνει 63,21% έναντι 36,79% της Μαρίν Λεπέν – «Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, καμία δυσκολία όμως δεν θα μας καταβάλλει» είπε ο νέος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας

Νέος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας εξελέγη ο Εμανουλ Μακρόν. Με καταμετρημένο το 75% των ψήφων ο Μακρόν συγκεντρώνει ποσοστό 63,21% και η Μαρίν Λεπέν καταλαμβάνει το 36,79% των ψήφων.

Σε απόλυτους αριθμούς, (στο 75% των ψήφων) 15.865.813 Γάλλοι επέλεξαν τον Εμανουέλ Μακρόν ως τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας έναντι 9.234.485 ψηφοφόρων που στήριξαν την Μαρίν Λεπέν.

Με φόντο τη γαλλική σημαία και τη σημαία της Ε.Ε ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε δηλώσεις από το αρχηγείο του αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls που τον φέρνουν νέο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και αφού προηγουμένως η Μαρίν Λεπέν αναγνώρισε την ήττα της.

«Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες της χώρας. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, καμία δυσκολία όμως δεν θα μας καταβάλει. Θέλω να συγχαρώ τη πολιτική μου αντίπαλο. Σέβομαι τις ψήφους που δεν μας στήριξαν. Θα υπερασπιστώ τη Γαλλία, θα υπερασπιστώ την Ευρώπη, το κοινό πεπρωμένο των λαών της ηπείρου μας» επισήμανε ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Θέλω να χαιρετήσω τον Φρανσουά Ολάντ ο οποίος εργάστηκε προς όφελος της πατρίδας μας τα πέντε προηγούμενα χρόνια» συνέχισε ο Εμανουέλ Μακρόν και διαβεβαίωσε: «Για τα επόμενα πέντε χρόνια, η ευθύνη μου θα είναι να καταλαγιάσω τους φόβους των Γάλλων. Θα αγωνιστών με όλες μου τις δυνάμεις».

«Για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα αγωνιστώ με ταπεινοφροσύνη, με αφοσίωση, με αποφασιστικότητα. Ζήτω η δημοκρατία» τόνισε ο κ. Μακρόν.

«Eπιλέξατε να με εμπιστευτείτε και σας ευχαριστώ θερμά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» έκλεισε την ομιλία του ο νεότερος σε ηλικία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ

    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!.Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!!!Ο ΝΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!!!

  2. Η ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Οι Γάλλοι και δυστυχώς με πρόσχημα την «ακροδεξιά Λε Πεν», που θέλει να διαλύσει το ευρώ και την Ε.Ε., με τις ευχές και την εκλογική στράτευση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού συστήματος (αριστερού και δεξιού) θα ψηφίσουν μια κυβέρνηση Ρότσιλντ. Μια κυβέρνηση που επέλεξε το Βερολίνο, της λιτότητας, της ελαστικής εργασίας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, του πολέμου, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, των σύγχρονων δούλων λαθρομεταναστών και «προσφύγων»…Οι Γάλλοι θα «εκχωρήσουν την εξουσία στη χρηματοπιστωτική εξουσία και τη δικτατορία των LGBT«! (στην αγγλική LGBT – ΛΟΑΤ – Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς), στη νέα τάξη, το 4ο Ράιχ.
    Ως πότε;http://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9/

  3. Η ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Στα 39 του ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας προς ικανοποίηση των τραπεζιτών και των Γερμανών καθώς θεωρείται ο κατεξοχήν «πειθήνιος» στα οικονομικά συμφέροντα τους για να κατέχει τον γαλλικό προεδρικόν θώκο.

  4. Διαμαρτύρονται οι Έλληνες αριστεροί για την νίκη του Μακρόν αλλά δεν βρίζουν τους αριστερούς Γάλλους που είπαν να μην ψηφίσουν την Λεπέν (δηλαδή να ψηφίσουν τον Μακρόν). Είμαι περίεργος αν υπήρχε και δεύτερος γύρος μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής τι θα πρότεινε το ΚΚΕ;

  5. Ο Ε.Μακρόν ως προσωπικότητα περιγράφεται σαν η ιδανική «μαριονέτα»: Οχι ιδιαίτερα ευφυής, με πολλούς «σκελετούς», άρα εκβιάσιμος, μέσα στο «ντουλάπι» του και πιστός οπαδός της πολιτικής Μέρκελ.
    Οι Γάλλοι έκαναν την επιλογή τους και θα φανεί σύντομα πόσο σοφή ήταν…ΚΛΑΨΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΕΟΥΣ!!!!!!!!!

      • δεν εκλέχθηκε η νεοναζί ρατσίστρια και φυσικά δεν είμαι αριστερός. Για εσάς τον υποστηρικτή της Λεπέν λίγο περισσότερο ξυδάκι.

  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

  7. Εγκεφαλικά πάθανε πάλι οι ναζί και τα φασισταριά..!Ακόμα κλειστό το έχουν το γκρουπάκι στο fb οι σουβλακομάχοι..Το φυσάνε και δεν κρυώνει!ΛεΠεν ΛεΠουλέν!

  8. προσ.Ενω οι νεοναζί Έλληνες ειναι αυτοι που θα σώσουν τον κόσμο.

    την ελλαδα την εσωσαν με τα μνημονια!!!!! οι νεοναζι συριζα νδ πασοκ ανελ κλπ τα δουλικα της μερκελ και των τοκογλυφων..ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ!!!!!!!!!!

    • που θα σώσουν την Ελλάδα και θα κάνουν επιτέλους τον νεοέλληνα Άνθρωπο. Αυτοι. Με τον πολιτισμό, το ήθος και την παιδεία τους. Οχι σαν την αδερφάρα τον Μακρον, τους αμόρφωτους, απαίδευτους, απολίτιστους ναζί Γάλλους που τον ψήφισαν και τους υπόλοιπους (ολους δηλ) ναζί Ευρωπαίους. Ο Έλληνας, ο μονος καθαρός και αυθεντικός νεοναζί, και ο αγων του θα σώσουν την πατριδα. (προς το παρόν ξυδάκι)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ