Η Τασία ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό: Άφωνοι οι βουλευτές

0
4595

Η Τασία ξέχασε το μικρόφωνο και τα είπε όλα: Άφωνοι οι βουλευτές
tasia
Τι είπε εκτός μικροφώνου η Τασία Χριστοδουλοπούλου και άφησε άφωνους τους βουλευτές;

Αλαλούμ επικράτησε στη Βουλή καθώς με την έναρξη της διαδικασίας συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η ΝΔ κατέθεσε αίτημα να εξετάσει η Επιτροπή τη διαδικασία ελέγχου των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των νέων καναλαρχών.

Όπως επεσήμανε ο Μάκης Βορίδης υπάρχουν κενά.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου έδειξε να απορρίπτει το αίτημα της αντιπολίτευσης, παρά το ότι στήριξε την πρόταση της ΝΔ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το αίτημα της ΝΔ προβλέπει ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα πρέπει να καλέσει τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσο, τα μέλη της επιτροπής που έκαναν τον έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες και τους τέσσερις νέους καναλάρχες.

Τι είπε (πάλι) η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Άφωνους άφησε τους βουλευτές η Τασία Χριστοδουλοπούλου με την όσα είπε εκτός μικροφώνου.

Ο Μάκης Βορίδης πρότεινε η συζήτηση να γίνει την Τρίτη στις 9 με την κα Χριστοδουλοπούλου να λέει εκτός μικροφώνου: «Δεν είσαι καλά που θα έρθω στις 9, σιγά μην έρθω και στις 7».

Αναλυτικά ο διάλογος

Μάκης Βορίδης: Ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής δήλωσε ότι η έννοια πόθεν έσχες του πέφτει βαριά. Δεν θέλετε να μάθετε τι ήθελε να πει

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Θα σας κάνω τη χάρη να συζητήσουμε την Τρίτη. Εννοώ ότι σας κάνω τη χάρη να μη συζητηθεί σήμερα

Μάκης Βορίδης: Δεν μας κάνετε χάρη, αυτό επιβάλλουν οι δημοκρατικές διαδικασίες

Χαράλαμπος Αθανασίου: Την Τρίτη έχουμε και πάλι εξεταστική

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα συζητήσουμε ούτε την Τρίτη

Μάκης Βορίδης: Αύριο το πρωί ή την Τρίτη στις 9

«Δεν είσαι καλά που θα έρθω στις 9, σιγά μην έρθω και στις 7» απάντησε εκτός μικροφώνου η πρόεδρος της επιτροπής και επέμεινε το αίτημα της ΝΔ να εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί.

Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/09/tasia-xristodoulopoulou-2/#ixzz4KNoUq8ub

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ