«Άρωμα» εκλογών – Τσίπρας και υπουργοί κάνουν …τουρ στην Ελλάδα (Ποιοι έρχονται Δωδ/σα)

2
1101

«Περιοδεία» ανά την Ελλάδα προγραμματίζουν ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης, αμέσως μετά τις γιορτές με αφορμή το αγροτικό, ενώ ήδη δεκαπέντε μέλη του υπουργικού συμβουλίου έκαναν επισκέψεις σε διάφορες περιοχές στην Περιφέρεια.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσα στον Ιανουάριο.

Προφανώς, τα δημοσίευματα των ξένων ΜΜΕ αλλά και η μελέτη της Eurasia, που «επιμένουν» για πρόωρες εκλογές, μάλλον είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στο Μαξίμου.

Όπως φαίνεται, η αφορμή για τις περιοδείες θα είναι η κατάσταση στον αγροτικό κόσμο και για το λόγο αυτό προγραμματίζονται ενημερωτικές ημερίδες και εξορμήσεις στην ύπαιθρο μέσα στον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, στο πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τη Μεσσηνία, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής την Ζάκυνθο, ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Νεκτάριος Σαντορινιός τα Δωδεκάνησα και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης την Αρκαδία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε χθες (28/12) λόγο από την Κόρινθο για «σειρά πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για ένα μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία».

Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι η πολιτική αντεπίθεση έχει προκαλέσει αντιστροφή της τάσης που είχαν καταγράψει προηγούμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης, σύμφωνα με μετρήσεις που έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου.

Με βάση τις ίδιες πηγές «σε αυτό φαίνεται πως συνέβαλαν οι εξαγγελίες από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους κατοίκους νησιών του Αιγαίου, ακόμη όμως και οι περιοδείες του πρωθυπουργού ανά την επικράτεια το τελευταίο διάστημα».

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, 400€ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!

    Την ώρα που ο λαός πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!
    Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή.
    Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.
    Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιο!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ