Αδιάβαστος ο Τσίπρας: Ποια η νέα γκάφα που σηκώνει τρίχα [video]

4
542

Ποια η νέα γκάφα του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη;

«Είμαι ευτυχής που ξεκινώ την περιοδεία μου από την πόλη που βρίσκεται στην ανατολικότερη άκρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ξεκινώντας την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μόνο που πριν χρησιμοποιήσει αυτό τον συμβολισμό θα έπρεπε να συμβουλευτεί το χάρτη της Ελλάδας που… αποδεικνύει πως η Ορεστιάδα είναι ανατολικότερα της Αλεξανδρούπολης.

Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για την ανάπλαση και αναβάθμιση του λιμανιού της «πρώτης ευρωπαϊκής πόλης στη νοτιοανατολική πλευρά της ΕΕ», όπως είπε χαρακτηριστικά, σε έναν ισχυρό διαμετακομιστικό σταθμό και κόμβο.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την αξιοποίηση κονδυλίων ύψους 20 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για παρεμβάσεις στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Μπουργκάς (Βουλγαρία) – Αλεξανδρούπολης μέσω του Ορμενίου, με σηματοδότηση και έργα τηλεδιοίκησης.

«Έχουμε δρομολογήσει έργα για τη βελτίωση του οδικού δικτύου σε τμήματα της «Εγνατίας Οδού» τόσο στον Έβρο όσο και στην Ροδόπη» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η στρατηγική γεωγραφική θέση της πατρίδας μας σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα μας να επενδύσουμε σε σύγχρονες υποδομές μπορούν να αναδείξουν την Αλεξανδρούπολη σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή προσφέροντας τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη της οικονομίας μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό λιμάνι απ’ όπου τα εμπορεύματα με ευκολία θα μεταφέρονται μέσω οδικών και σιδηροδρομικών υποδομών στην ανατολική και βαλκανική Ευρώπη» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός επιθεώρησε τα έργα κατασκευής του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP.

Στη συνέχεια μετέβη στη Φιλλύρα Ροδόπης, όπου μίλησε σε κατοίκους. Ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι είναι αναγκαία η ισονομία και η ισοπολιτεία, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν και σε καμία ξένη αρχή να παίζει παιχνίδια σε βάρος των πολιτών. Στηλίτευσε τη συμπεριφορά όσων χαίρονται να μιλούν με κηρύγματα μίσους, να χωρίζουν τους πολίτες σε μειονότητες και πλειονότητες και να μιλούν για τις διαφορές ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, σε ξένους και γηγενείς.

Ο κ. Τσίπρας ακολούθως επισκέφθηκε το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης.

Αργά το μεσημέρι θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Θράκης, στην Κομοτηνή.

Αύριο Σάββατο θα εγκαινιάσει το γραφείο της πρωθυπουργικής γραμματείας, στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι το παράξενο βλέπετε από έναν που τελείωσε τις σπουδές του στα δέκα χρόνια και δούλεψε μόνο στο κόμμα;;;

      Ένας ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ που πουλά φούμαρα τάζοντα τα πάντα για να κάνει την ανάποδη ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ υπογράφοντας στα τέσσερα ότι του ζητήσει η τρόικα…

  1. Το ριζοσπαστικό εθνικιστικό Jobbik αποφάσισε να υποβάλει εκ νέου μια παλαιότερη πρόταση για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα της Ουγγαρίας, σύμφωνα με την οποία οι παιδεραστές θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να υποστούν χημικό ευνουχισμό.
    Η αναπληρώτρια αρχηγός του Jobbik, Dóra Dúró δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο ότι αυτοί που κακοποιούν σεξουαλικά ανηλίκους θα μπορούσαν να υποβληθούν οικειοθελώς στην διαδικασία, όταν καταδικαστούν για πρώτη φορά.
    Ωστόσο, κατ ‘εξακολούθηση παραβάτες θα υποχρεούνται να υποστούν τη χημική διαδικασία, πρόσθεσε η 29χρονη Dúró. Επέμεινε ότι η αναλογία των κατ’ εξακολούθηση παραβατών σε τέτοιες περιπτώσεις είναι «πολύ υψηλή» και πρόσθεσε ότι πρέπει να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά θα έχουν «ειδική προστασία».
    Η Dúró ανέφερε ότι το κόμμα της είναι «ανοιχτό» στην συζήτηση περί επέκτασης του χημικού ευνουχισμού για τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων και εναντίον ενηλίκων. Η ίδια σημείωσε ότι το Jobbik έχει υποβάλει το νομοσχέδιο για τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ