Παρουσίαση βιβλίου Νικητιάδη στον Ορφέα: Η. Νικολακόπουλος, Γ. Κυρίτσης, Δ. Κρεμαστινός, Π. Αβρίθης, Κ. Ιωάννου, Γ. Σωτηρέλης

2
311

 
ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ» ΣΤΗΝ ΚΩ

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στον κινηματοθέατρο «Ορφέας» στην Κω , η αναβληθείσα από τον περασμένο Φεβρουάριο παρουσίαση του βιβλίου του τ. Υφυπουργού Πολιτισμού – Τουρισμού Γ. Νικητιάδη, « ΜΑΥΡΟ & ΔΑΓΚΩΤΟ – Σταυρός προτίμησης ή λίστα; ».
Όπως είναι γνωστό το βιβλίο ήδη έχει παρουσιαστεί με επιμέλεια του εκδοτικού οίκου ΨΥΧΟΓΙΟΣ σε δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Ρόδο, όπου μεταξύ των παρουσιαστών ήτο ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκης, οι Βουλευτές Δ. Κρεμαστινός και Μ. Κόνσολας, ο τ. Υπουργός Μ. Παπαϊωάννου και οι καθηγητές κ. Σωτηρέλης και Νικολακόπουλος.
Το βιβλίο στην Κω θα παρουσιάσουν ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και πρόσφατα προταθείς για Πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Γιώργος Σωτηρέλης που έχει γράψει και τον πρόλογο του βιβλίου, ο καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλίας Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κ. Παναγιώτης Αβρίθης, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσει και ο καθηγητής κ. Κρεμαστινός. Συντονιστής στην παρουσίαση θα είναι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΗΤΑΣ» κ. Κώστας Ιωάννου. Η παρουσίαση του βιβλίου στην Κω είχε αναβληθεί τον Φεβρουάριο λόγω δυσχερών καιρικών συνθηκών και απαγορευτικού που δεν επέτρεψε στους παρουσιαστές να μεταβούν από την Ρόδο όπου είχε γίνει ήδη η παρουσίαση , στην Κω.
Το βιβλίο από τον περασμένο Δεκέμβριο που τέθηκε σε κυκλοφορία έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό πωλήσεων.

afisa-psixog

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ