Αναταράξεις στην Αυγή – Πληροφορίες για παραίτηση της Διοίκησης – Η αινιγματική διάψευση

0
100

– H εφημερίδα Αυγή με ανάρτησή της στο διαδίκτυο διαψεύδει ότι υπήρξαν παραιτήσεις λόγω κόντρας με τον ΣΥΡΙΖΑ
– Αντίθετη στις παραιτήσεις φέρεται και η Ράνια Σβίγκου που υποσχέθηκε να εξετάσει λύσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ
– Ωστόσο, οι κ.κ. Μουλόπουλος, Στούμπος και Νικολακάκος φέρονται να ανακοίνωσαν τις παραιτήσεις τους στους δημοσιογράφους
– Από τα βασικά προβλήματα είναι η οικονομική δυσπραγία της Αυγής με πολλούς να καταγγέλλουν την αδιαφορία του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότησή της

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται εδώ και μέρες πως είναι ραγδαίες, έχοντας προκύψει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στο κόμμα και το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό φάνηκε σήμερα με τον πιο τρανό τρόπο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της εφημερίδας Αυγής παραιτήθηκε αν και αυτό προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Ωστόσο, οι πληροφορίες δείχνουν πως οι παραιτήσεις αυτές έχουν πέσει στο τραπέζι ήδη αν και η εφημερίδα Αυγή το διαψεύδει με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Αυγή με ανάρτησή της αναφέρει:

«Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά.

Δεν ισχύουν».

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ουσιαστικά η Αυγή δεν διαψεύδει τις παραιτήσεις, αλλά το γεγονός πως οι παραιτήσεις έγιναν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρονται να έχουν παραιτηθεί ο πρόεδρος, Βασίλης Μουλόπουλος, ο διευθυντής, Κωστής Νικολακάκος και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας, Δημήτρης Στούμπος.

Παρούσα στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν και η Ράνια Σβίγκου η οποία φέρεται να δήλωσε τη διαφωνία της προς τη αιφνιδιαστική αυτή κίνηση υποσχόμενη προς τις επόμενες ημέρες θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις.

Από τα βασικά προβλήματα ανάμεσα στην Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η οικονομική κατάσταση της εφημερίδας με στελέχη της Αυγής να πιέζουν το κόμμα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση, αφού πολλοί εργαζόμενοι φαίνεται πως δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες.

Ωστόσο, με το φόβο σοβαρού πολιτικού ζητήματος, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πιέζουν τη διοίκηση της Αυγής να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους μέχρι να υπάρξει λύση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και το Μέγαρο Μαξίμου έχει αιφνιδιαστεί από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και αναζητά λύση.

 

ΠΗΓΗnewsit.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ