ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Όμορφη Πόλη» σε υπέροχες μελωδικές στιγμές από την Παιδική Χορωδία υπό την Διεύθυνση του Χρήστου Γαμβρέλλη στη Μαρίνα

1
1635

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Υπέροχες μουσικές-μελωδικές στιγμές με την Παιδική Χορωδία Ηρακλειδών και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω, σε μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Όμορφη Πόλη», έζησαν απόψε όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο της Μαρίνας.

Η Παιδική Χορωδία Ηρακλειδών και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο υπό την Διεύθυνση του χαρισματικού Δασκάλου, Χρήστου Γαμβρέλλη στο ακορντεόν, άφησαν για άλλη μια χρονιά το πολύ ιδιαίτερο αποτύπωμά τους στο πλαίσιο των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ. Μαζί τους ήταν επίσης ο εξαιρετικός μουσικός από τις Μικρές Περιπλανήσεις Γιάννης Παπαστεργίου (στο μαντολίνο και το βιολί).

Κάθε τραγούδι παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα παιδιά με τη Δασκάλα τους Σταυρούλα Παπαηλία σε εξαιρετικούς θεατρικούς προλόγους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και Ε. Χατζηχριστοφή, ο Πρόεδρος της Μαρίνας (που φιλοξένησε την εκδήλωση) Σεβ. Μαραγκός και πολλοί γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών.

Ιδιαίτρα συγκινητικό το κλείσιμο της εκδήλωσης από τον Δάσκαλο Χρήστο Γαμβρέλλη ο οποίος μετά τα ευχαριστήρια, αφιέρωσε την εκδήλωση στην μητέρα του η οποία ήταν αυτή που τον έμαθε και τον ενέπνευσε να αγαπήσει τη μουσική και το τραγούδι (φωτό-βίντεο)

Η συναυλία επαναλαμβάνεται απόψε Τετάρτη 9 Αυγούστου στον Παραδοσιακό Μύλο Αντιμάχειας με ώρα έναρξης 21:00 και την Πέμπτη 10 Αυγούστου στην Εκκλησία Καρδάμαινας  την ίδια ώρα.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητηρια στα παιδια και στους δασκαλους!! Φυσικα, αμα η εκδηλωση ειχε και τζαμπα φαΐ, τοτε θα χε τριπλασιο κοσμο..Ξερουν κατι πλουσια λιγούρια..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ