Ελληνικό τρικούβερτο γλέντι στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω

5
13001


Με άκρα επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό λαϊκό γλέντι για την σχολική χρονιά που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, στην αυλή του 5ου δημοτικού σχολείου Κω, που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της εκδρομής των τελειοφοίτων για τη νέα σχολική χρονιά!
Το παρόν μεταξύ άλλων , έδωσε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η πρόεδρος της Αστικής εταιρείας Ιπποκράτης κ.Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και αρκετοί γονείς και φίλοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση
Το κέφι μεγάλο, η διάθεση στα ύψη και η αυλή πήρε «φωτιά» αφού όλοι λίγο ή πολύ, το έριξαν στο χορό!
Ήταν ένα γλέντι που τα είχε όλα!
Ζωντανή μουσική, παραδοσιακά σουβλάκια, πολύ κέφι και χορό , που έσυρε με επιτυχία, το Λύκειο Ελληνίδων Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1,33′-1,40′ Βασική προϋπόθεση -δυστυχώς όχι αυτονόητη για όλα τα σχολεία. Η καλή θέληση κάνει τη διαφορά! Υπάρχουν οι κανόνες, υπάρχουν και τα παράθυρα. Υπάρχουν οι μπροστάρηδες, υπάρχουν και οι ευθυνόφοβοι! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΙΔΙΑ, στους ΓΟΝΕΙΣ και στους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!
    Να παραδειγματίζονται και τα άλλα σχολεία…..

  2. Τα προηγούμενα χρόνια.. Και είπε να βάλουν κρητικά,,, στην 5η δημοτική… Με τσιμπούσι, κοκορέτσι, μόνο αρνί σούβλες δεν έφεραν … ΈΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.. Με τα απωθημενα τους… Αυτό δείχνει. Και όχι απλά ένα κλείσιμο.. Δημοτικού σχολείου…οσο για τον χαλουβα του νο1 σχολίου,, είχε και αυτός απωθημένο … Από Κορωνοίου….θα σας κάνω δωρεάν τα έξοδα στην επόμενη σχολική χρονιά. σε ένα μπουζούξιδικό..με κρασί, ούζο, τσίπουρο……. .

    • Αγαπητέ συμπολίτη, δεν είναι αποθημενο και δεν είναι κλείσιμο σχολικής χρονιάς. Ήταν μια ιδέα για την 5η δημοτικού. Μάλλον σάς αρέσε αυτό που σκέφτηκαν και για να βγάλετε δηλητήριο γράφετε τα παραπάνω. κρίμα να σχολιάζουμε δράσεις σχολείων. Κρίμα πού δεν καταφέρατε να το κάνετε ως δράση εσείς. Έρχονται καί άλλα να είστε σε ετοιμότητα για σχόλια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ